Franjo Matković
za ženstveni look

Hit kojem nije odoljela ni Viktorija Rađa: Decentne nanizane ogrlice su neizbježni trend u koji smo se odmah zaljubile

Minimalizam je itekako na cijeni, osobito kada je nakit u pitanju. S decentnim komadima nakita može se postići efektni i senzualni dojam, a s ljetnim kombinacijama nizanje nakita se najbolje slaže.

Glomazne ogrlice ostale su u prošlim sezonama, a nikad popularniji nisu bili tanki i suptilni lančići zlatne boje, koji na sebi nose medaljon, privjesak ili ukras poput školjke.

Ne morate se zaustaviti na jednoj, sve je popularnije nanizati nekoliko tankih ogrlica s različitim ukrasima kako bi se stvorio jedinstveni i samo vama karakteristični modni dodatak. Ovakav nakit osobito dobro izgleda u ljetnim stajlinzima dajući im posebnu notu zavodljivog izgleda.

Promo

Uz rustikalne bluze s kvadratnim izrezom i puf rukavima ili pak uz satensku haljinu, outfit će dobiti sasvim novo lice. Instagram profili blogerica puni su ideja kako kombinirati ovaj nakit, ne samo u ljetnim mjesecima već i u jesenskoj ili zimskoj garderobi, pogotovo uz pletiva.

Uz ovaj decentni ukras ostatak nakita trebao bi pratiti sličnu estetiku, na primjer elegantni prsteni minimalističkog stila slagat će se s njima, a u ljetnoj sezoni školjke ili biseri su poželjan i trendi izbor.

Omiljeni izbor trendseterica jesu ogrlice koje na sebi nose inicijale, a tražene su i one s poludragim ili dragim kamenom, kakvu možete pronaći uz aktualni broj magazina Gloria Glam i nizati ih baš kao što to radi i Viktorija Rađa.

Franjo Matković

U ponudi trgovina ne manjka zanimljivih komada nakita, a u nastavku pronađite naše favorite s kojima možete uskladiti Lulu Couture ogrlicu koju vam daruju Gloria Glam i Nivea.

Gloria Glam i Nivea daruju dizajnersku Lulu Couture ogrlicu

Promocija Gloria Glam br 71
Restoran Dubravkin put, Zagreb
Fotograf Matej Dokic 180619
Matej Dokić

Marc Jacobs, € 83 (The Outnet)

Zara, 119,90 kn

Sarah&Sebastian, 5 (Net-a-Porter)

Mango, 99,90 kn

Asos, £12.29

Asos, £14.46

Catbird, 6 (Net-a-Porter)

Allita, € 290 (The Outnet)

Linker
25. travanj 2024 08:36