TKO GA BOLJE NOSI?

Gwyneth rekreirala vlastiti look iz 1996., a Ryan Reynolds zablistao u gotovo identičnom baršunastom odijelu!

Bivša glumica i holivudski miljenik zablistali su u Los Angelesu u upečatljivim crvenim kombinacijama koje nose samo modno odvažni!

Nekadašnja glumica Gwyneth Paltrow često oduševljava modnim odabirima, a na Gucci Love Parade u Los Angelesu zablistala je u istom crvenom baršunastom odijelu kojeg je nosila na dodjeli glazbenih MTV nagrada 1996. i pokazala je da se u 25 godina gotovo i nije promijenila!

Rekreirala samu sebe

Još je ranije ove godine u intervjuu za strane medije otkrila da joj je jedan od omiljenih stajlinga u kojem se pojavila u javnosti upravo onaj iz 1996. na dodjeli nagrada, a unatoč dvjema trudnoćama koje su se u međuvremenu dogodile, glumica je u kombinaciji izgledala baš kao te davne godine.

image

Gwyneth Paltrow na Gucci Love Parade pojavila se u crvenom Gucci odijelu.

ALEXJR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nakon svijeće s mirisom vagine, Gwyneth Paltrow osmislila još jedan hit proizvod

49-godišnja Paltrow svojim je modnim odabirom odala počast Tomu Fordu, tada kreativnom direktoru talijanske modne kuće čija je kreacija odijelo, a koje je u kolekciji za proljeće 2022. ponovio i Alessandro Michele, trenutni kreativni direktor Guccija.

image

Bivša glumica je rekreirala vlastiti 'look' iz 1996. godine.

PEBU/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nekadašnja glumica i vlasnica kontroverznog brenda Goop koji kupcima nudi razne proizvode - od sitnica za dom, preko odjeće pa sve do seksualnih igračaka, odlučila je u potpunosti rekreirati svoj izgled iz 1996., pa je odjenula i košulju u nježnoplavoj nijansi s otkopčanim gumbima, a kosu je zalizala i podignula u punđu.

Čitajte i: Ryan Reynolds: ‘Baš sam se dobro proveo u Hrvatskoj, ne bi bilo loše tu se i skrasiti u mirovini‘

Crveno odijelo kao ultimativni komad koji želite u svom ormaru

Bivša glumica, međutim, nije bila jedina zvijezda koja je zablistala u crvenom odijelu u Los Angelesu. Na sinoćnjoj premijeri Netflixovog filma - američke akcijske komedije Red Notice u kojoj igra glavnu ulogu, u upečatljivoj crvenoj kombinaciji pojavio se i glumac Ryan Reynolds izgledajući elegantno kao i uvijek.

image

Glumac se na premijeri Netflixovog filma "Red Notice" pojavio u crvenoj kombinaciji.

MEDIAPUNCH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Baršunasto crveno odijelo i odgovarajući prsluk, glumac je iskombinirao s tamno sivom košuljom i smeđim cipelama, a u čitavu modnu priču dodao je još malo boje za modno odvažne - noseći crvenu kravatu s bijelim detaljima.

Mi se ne možemo odlučiti kome bolje stoji, a što vi mislite?

Linker
19. travanj 2024 04:44