Profimedia, Mega Agency
Opet su cool?

Gucci potvrdio da su gumene sandale koje su desetljećima bile predmet ismijavanja - veliki hit

Gucci je već predstavio gumene sandale u crnoj boji, a sada je odlučio 'potrditi trend' još jednom bojom te tako pokazati da je upravo ovaj model apsolutni hit sezone.

Službeno je otvorena sezona povratka svih trendova nad kojima smo se zgražali. Već je najavljen velik povratak japanki s petom, biciklističke hlače nose se i van teretane, a traper komadi u više boja kombiniraju bez ikakvih pravila.

Sandale u kojima ni jedna trendseterica još prošle godine ne bi ni pod koju cijenu htjela biti viđena na plaži, sada su dobile novu čar i ponovno postale poželjne, zahvaljujući kući Gucci.

Talijanski modni div, koji je već nekoliko sezona u centru pažnje, kako kod bogatih i slavnih, tako i kod 'običnih smrtnika' koji vole uložiti u modne komade koji će biti zapaženi, izbacio je gumene sandale za plažu i šetnju po plićaku.

Bez ovakvih cipela u djetinjstvu nas roditelji nisu puštali na plažu, a ove će ih sezone modni znalci nositi uz retro kupaće kostime i lepršave ljetne haljine. Gucci je već izbacio gumene sandale u crnoj boji, a sada je odlučio 'potrditi trend' još jednom bojom te tako pokazati da je upravo ovaj model apsolutni hit sezone.

Press foto/Gucci

Gumene sandale Crystal Cage, Gucci je izbacio u krem boji, a faktor glamura daju im zlatne kopče, prepoznatljiva tigrova glava i kristali zbog kojih je nekadašnji modni faux pas postao puno zanimljiviji.

Press foto/Gucci

Dizajner Alessandro Michele potrudio se da sandale odišu njegovim prepoznatljivim, ekscentričnim stilom koji odiše daškom ironije i retro prizvukom.

'Gumenjače' za plažu i šetnju po malim ribarskim mjestašcima, u izvedbi kuće Gucci mogu se kupiti po cijeni od 650 dolara, odnosno 4.100 kuna.

Žene kojima se ovaj trend sviđa, a imaju skromniji budžet, po pristupačnim cijenama mogu pronaći gumene sandale na internetu i zatim ih ukrasiti detaljima po želji.

Linker
23. travanj 2024 09:09