Profimedia, Abaca
praktično i chic

'Gradske hlačice': Odjevni komad koji je sasvim neočekivano postao mega trend

Ovakve hlače pristaju ženama različitih tipova građa, a mogu se nositi čak i za posao - uz T-shirt ili bluzu i dobar blejzer.

Elastične biciklističke hlačice u modu je vratila Kim Kardashian, no taj je trend osvojio srca male skupine: izrazito mladih djevojaka koje ih uglavnom nose za festivale i opuštene dnevne prigode.

Puno elegantnije i nosivije hlačice duljine do koljena, uske bermude, 'došuljale' su se u ormare Instagram trendseterica i postale zanimljiv dio ljetne garderobe.

Instagram/ Pernille Teisbaek

Bermude ravnog ili šireg kroja, u stranim online dućanima poznatije pod nazivom 'city shorts', praktičan su komad za toplije dane koji mogu nositi i žene koje nemaju savršenu figuru, a koje obožavaju udobnost kratkih hlača.

Instagram

Uz sako i bluzu, 'gradske hlačice' izgledat će fantastično na poslu dok će iz košulju s volanima ili T-shirt zablistati u casual varijanti.

Možete odabrati poderane ili podvrnute traper hlače, ili isprobati neki od modela od mekših materijala, u veselim bojama i uzorcima.

Instagram/Tibi

Ako ne možete pronaći idealne kratke hlače za svoju građu, nemojte se bojati posjeta muškom odjelu na kojem ćete u mnogim dućanima pronaći raznolik izbor bermuda uz koje ćete postići popularan 'boyfriend look'.

instagram/Man Repeller

Izabrali smo za vas pet hlačica koje ćete bez puno muke uklopiti u dosadašnju garderobu.

Poderane traper hlačice, Mango outlet, 119, 90 kuna

Mango outlet

Crne hlačice, ASOS, 25 funti

ASOS

Hlačice sa šarenim uzorkom, Zara, 299, 90 kuna

Zara

Prugaste hlačice, BOSS, Asos, 110 funti

ASOS

Zara, bermude s remenom, 199,90 kuna

Zara

Linker
20. travanj 2024 12:04