Christopher Peterson/Splash News
HIT GODINE

Gigi Hadid nosi tenisice koje će željeti sve stajliš cure

Klasični modeli samo osvježeni hit nijansama provjereni su recept brojnih brendova koji svoje već uspješne komade iz sezone u sezonu samo ponude u različitim varijacijama.

To pravilo vrijedi za svaki odjevni predmet i modni dodatak, a osobito kada su u pitanju tenisice, što je još jednom dokazala američka manekenka Gigi Hadid. Ona je za shopping u New Yorku odabrala vrlo ležernu odjevnu kombinaciju kakvu bi joj svaka dama rado "ukrala". U pletenoj dolčeviti i sportskim tajicama svratila je do dućana luskuzne modne kuće Versace. I dok je u ruci nosila skupocjenu Saint Laurent torbicu, mnogima su pogled privlačile tenisice. Laganim korakom šetala je njujorškim ulicama u klasičnom modelu brenda Reebok, onom koji je u travnju prošle godine upravo ona ponovno "oživjela". Naime, iako su kultne, mnogi su ih smatrali zastarjelima ili nedovoljno dobrima za svakodnevne kombinacije, sve dok jedna od najpopularnijih manekenki nije u njima prošetala - i to više puta. Nosila je crvene, bijele i crne, a sada je pokazala kako kombinirati metalik verziju.

Christopher Peterson/Splash News

Reebok Classic u posljednje vrijeme postaje sve popularniji model tenisica i mnogi ih nazivaju retro modelom koji će vladati 2018. godinom i biti popularniji od Stan Smith i Gazelle modela brenda adidas. Osim Gigi, obožava ih i Victoria Beckham koja će ove godine predstaviti i suradnju s poznatim brendom.

Jawad Elatab / Splash News

Osim što im mnogi predviđaju veliki povratak, na ulicama ćemo ovog proljeća neupitno viđati mnogo metalik modela, osobito u srebrnoj nijansi - baš poput ovog koji je nosila Gigi Hadid. Pronašli smo sedam koji će odlično poslužiti u kopiranju ležernog outfita slavne manekenke.

Reebok 449,00, Modeline

ELFS 479,40 kn (prije 799 kn), Shoe-Be-Do

Graceland 199 kn, Deichman

Skechers 499 kn, Shoe-Be-Do

Puma 735,20 kn (prije 919 kn), Office Shoes

99,90 kn (prije 299,90 kn) Zara

Tenisice s platformom 99,90 kn (prije 299,90 kn) Zara

Linker
25. travanj 2024 21:52