Reuters/Hanza Media
Tommy x Gigi

Gigi Hadid i Tommy Hilfiger predstavili hit komade za proljeće

Jedna od najtraženijih modela trenutačno predstavila je svoju drugu kolekciju za američku kuću Tommy Hilfiger u sklopu Tjedna mode u New Yorku. Osim što je osmislila proljetnu kolekciju, Gigi Hadid je otvorila i zatvorila reviju, a koliko je popularna dokazuje i to što je dan prije revije dobila svoju Barbie lutku odjevenu u komade iz prijašnje kolekcije.

Američka manekenka proglašena je modelom 2016. godine na dodjeli British Fashion Awards, a čini se kako ni ove godine ne planira posustati u osvajanju modnog svijeta. Njezina Barbie lutka bila je najava još jedne kolekcije koju je osmislila za američki brend..

Jednako kao i drugi dizajneri i Tommy Hilfiger je odlučio da ovogodišnju reviju neće održati u New Yorku: odabrao je Venice Beach u Los Angelesu i modnu pistu smjestio na rivu s pogledom na ocean. Osim dislociranja revije iz New Yorka, američki dizajner prihvatio je i see-now,buy-now koncept pa su svi gosti odmah nakon revije mogli kupiti komade koji su im se svidjeli.

Reuters/Hanza Media

Reuters/Hanza Media

Hilfiger i Hadid su se ponovno inspirirali festivalskom temom pa je modna pista, i sve oko nje, bila uređena poput zabavnog parka. Proljetnom kolekcijom dominirali su komadi s motivima SAD-a: od američke zastave na majicama pa sve do boho haljina u kombinaciji crvene, bijele i plave boje. Ipak, američki motiv razbijen je hippie modom: trapericama s raznim prišivcima i maksi haljinama s upečatljivim printom. Osim Gigi Hadid, pistom je prošetala i njezina sestra Bella Hadid, dok su iz prvog reda reviju pratili njihova majka Yolanda te brat Anwar, ali i pjevačica Lady Gaga.

Linker
15. travanj 2024 16:32