TheStewartofNY/Splash News
od glave do pete

Frieda, Gigi i Pixie: Modne odlikašice oduševile neobičnim total lookovima

Total look u crnoj velikom je broju žena 'ziher' varijanta kako za svečane prilike, tako i za trenutke u kojima ne znaju što bi drugo navukle na sebe. No odjenuti se od glave do pete u neku boju ili neobičan uzorak - to je već potez na koji se većina teško odvaži.

Razlog tome možda leži u činjenici i da je naše poneblje modno "konzervativnije" od ostatka Europe, a kamoli od raskalašene Amerike, no to ne znači da stilske lekcije ne bismo trebali učiti od "boljih".

Za one koje tek koketiraju s total lookom, holivudska glumica Frieda Pinto izvrsna je inspiracija. Za događanje Showtime 'Guerrilla' Emmy FYC održano u Los Angelesu, odabrala je ružičasto odijelo od baršuna koje je uparila s jednostavnim sandalama s remenčićem.

Splash

Američka manekenka Gigi Hadid se, pak, odlučila na nešto hrabriji stajling: svileno pidžama odijelo na zeleno-bijele pruge kombinirala je s bijelim sandalama s remenčićem, a ovaj šik outfit zaokružila je ogruglim dioptrijskim okvirima.

Splash

"Najhrabrija" u modnom odabiru je svakako britanska pjevačica Pixie Lott. Njezino bijelo odijelo prekriveno portretima poznatih - među kojima su i britanska kraljica te supruga bivšeg američkog predsjednika Nancy Reagan - napravilo je savršen kontrast jednako hrabroj boji kose.

Splash

Linker
20. travanj 2024 00:34