zanimljiv izlog

Fotka koja se širi Instagramom: Omiljeni dizajnerski dvojac otvara dućan u Zagrebu

Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić odlučili su svoj KLISAB smjestiti u dućan u zagrebačkom Obrtničkom prolazu.

Dizajnerski dvojac kojeg obožavaju domaće fashionistice otvara svoj prvi dućan u zagrebačkom Obrtničkom prolazu.

Kaputi i sakoi dizajnera Tomislava Kliškinića i Marka Šabarića već su neko vrijeme jako traženi, no samo na internetu gdje se moglo kupiti njihove komade. Sad su odlučili svojim klijentima omogućiti da ušeću u dućan i uživo dožive KLISAB.

"Odluka o otvaranju dućana, barem kako je mi osjećamo, kao da ni nije došla od nas, već kao da je idući korak koji je brend sam predložio. Prve reakcije i podrška koju smo dobili na sasvim spontanu IG najavu potvrđuju nam da ispravno činimo što slijedimo poslovnu intuiciju. Veseli nas što ćemo kroz dućan upoznavanje s novim KLISAB kolekcijama učiniti još pristupačnijim", pričaju nam.

Oblikovanje dućana povjerili su stalnom suradniku brenda, producentu Nikoli Bebanu. Kako kažu, kroz sezone suradnje on je dobro upoznao meritum KLISAB estetike koju sada aplicira na kreativne odluke u oblikovanju interijera, a u realizaciji angažira isključivo lokalne suradnike.

"Lokaciju i prostor odabrali smo prema našim potrebama i očekujemo da do kraja faze oblikovanja neće predstavljati izazov", optimistično naglašavaju.

Otvorenje dućana planiraju za rujan, a dodatnu sigurnost pružaju im reakcije na njihovu najavu otvorenja dućana.

"Osjećamo sasvim nesuzdržanu podršku na kojoj smo zahvalni i koja nam ulijeva dodatno samopouzdanje u novom izazovu", ističu i dodaju:

"Ono što će otvaranje dućana omogućiti je osjećaj iskustva nošenja KLISAB odjeće prije odluke kupnje. Kao potencijalni kupci i sami to tražimo, za komade kao baloner, sako ili kaput, pa nas raduje što ćemo sada to omogućiti svim prijateljima brenda."

Linker
19. travanj 2024 06:53