Gripas Yuri/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Ona rijetko griješi

Elegancija u bijelom: Melanija Trump ponovo privukla sve poglede s dva sjajna, ljetna stajlinga

Ako tko zna nositi klasiku - to je ona, američka prva dama. Jednostavne, a efektne kombinacije njezin su zaštitni znak, baš kao i Louboutinke, a o posljednja dva još dugo će se pričati.

Kao prva dama SAD-a, Melania Trump uvijek se trudi izgledati elegantno i odmjereno, a jedan od ključnih trikova za takav dojam svakako je nošenje bijele boje.

Melania često bira upravo bijelu kao temeljnu boju za svoje outfite jer se na njoj sve više ističe, posebice modni dodaci.

Na središnjoj proslavi američkog Dana nezavisnosti sve oči su bile uprte u Melaniju, a kako bi ostavila najbolji dojam, izabrala je bijelu haljinu jednostavnog materijala i kroja koju je uparila s bijelim balerinkama i širokim remenom. Ovim modnim dodatkom u smeđoj boji istaknula je svoju vitku liniju te "razbila" bjelinu kako kombinacija ne bi bila previše monotona.

July 4, 2020 - Washington, DC, United States: United States President Donald Trump and First lady Melania Trump participate in the 2020 Salute to America at the White House.,Image: 539839326, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Pool/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Pool/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Jednostavno, a efektno - bijela haljina i balerinke te smeđi široki remen kao balans cijelog outfita.

Ništa manje privlačna nije bila ni haljina koju je nosila dan ranije, na obilježavanju Dana nezavisnosti kod slavne planine Rushmore. Nosila je kreaciju poznatog dizajnera Alexandera McQueena s neobičnim crtežima, a uz nju je ponovno imala remen, ovaj puta tanki, te omiljene "stiletto" cipele s potpisom dizajnera Christiana Louboutina koje su postale njezin zaštitni znak.

Bijele haljine i ove su se sezone nametnule kao jedan od najpoželjnijih izbora za ljetne lookove. jer je klasik koji ne izlazi iz mode. Osim toga, u njima nije vruće, a svake su godine sve ljepše i sve zanimljivije. Nosite ih uz što god želite, a možete isfurati čak i monokromatski look - u bijelom od glave do pete.

Čitajte i:

Ovakvu je rijetko viđamo: Melania Trump najnovijim stajlingom poslala snažnu poruku

Melania ima konkurenciju: Američka političarka sjajno 'podiže' jednostavne komade neobičnim dodatkom

S pravom je jedna od najbolje odjevenih dama: Melania haljinu u hit stilu začinila još boljim cipelama

Najbolja izdanja Melanije Trump: Najviše voli bijelu boju, a smisao za detalje joj je kao urođen

Linker
20. travanj 2024 15:54