Profimedia, Backgrid USA
15 KOMADA KOJI ĆE VAS OSVOJITI

Dosta vam je zmijskog uzorka? Ovaj će mu biti idealna zamjena

Ako ste mislili da je vladavina životinjskog printa gotova - prevarili ste se. On nastavlja dominirati modnom scenom i ovog proljeća kao jedan od vodećih trendova.

Neke je oduševio povratak animal printa, dok ga neki nisu nikako prihvatili, no činjenica je da je moda inspirirana životinjskim svijetom trenutno najomiljeniji izbor svih trendseterica koje se ne libe kombinirati i nekoliko različitih uzoraka.

Prošlo ljeto je Naomi slip suknja brenda Réalisation koju krase leopard točkice najavila veliki povratak ovog trenda i od tada je on nastavio rasti. Osvojila je sve zaljubljenice u modu, a njezinoj popularnosti uvelike je pridonio i Instagram na kojem su influencerice objavljivale različite kombinacije u kojima je ova suknja vodila glavnu riječ. U jesenskoj sezoni kao favorit se nametnuo uzorak zmijske kože, u bijeloj, smeđoj, a kasnije i fluorescentnim bojama poput zelene. Pobojao je modne dodatke poput cipela i torbica, a ubrzo se preselio na haljine, hlače i kapute.

Ako ste zasićeni leopardastim i zmijskim uzorkom, ove sezone nameće se jedan koji je do sada bio u sjeni - print zebre. Da će postati jednako popularan daje nam naslutiti haljina britanskog brenda Asos čiji je šarmantni model satenskog materijala već rasprodan s online shopa. Midi dužina, puf rukavi i ovratnik u stilu košulja kakve je nosila Brigitte Bardot osvojili su sve ljubiteljice proljetnih haljina. Ovaj model samo je jedan u nizu kojeg krasi zebrasti uzorak, a high street i dizajnerske kuće nude i torbice, kapute, suknje i bluze za proljeće u ovom dezenu.

Asos
Asos, 55 funti

Za one koje se ne vide u inače napadnom animal uzorku print zebre je dobar izbor jer nije upečatljiv kao što su to leopard točkice ili zmijska koža, a i dalje zadržava trendi i moderan izgled. Vjerujemo da ćemo u nastavku ove godine sve više viđati zebrasti uzorak, a pronašli smo i neke modne komade za koje mislimo da će dominirati uličnom modom.

New York, NY - Model, Gigi Hadid, is the master of mixed print fashion in a zebra print jacket, white crop top, graphic black & white skirt, an white sneakers.          September 13, 2015, Image: 258522974, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Gigi Hadid

Linker
25. travanj 2024 02:59