Ususret proljeću

Donosimo savršene stilske savjete! Jednostavnost se uvijek isplati, a detalji itekako čine razliku

Nije ključ u zatrpavanju ormara novom odjećom, već u maštovitom kombiniranju postojećih komada - evo ideja kako to učiniti.

Proljeće je iza ugla, što znači da ćemo iz kaputa i čizama postupno uskočiti u jaknice i sandale. No, to ne znači da bismo odmah trebali nakupovati hrpu novih stvari, jer mnogi komadi koje imamo u ormaru strpljivo čekaju svoj red. 'Manje je više vrijedi' i u ovom slučaju, a kako kombinirati ono što već imamo, otkrijte u nastavku.

image
Alice + Olivia
ALICE I OLIVIA

Jednostavnost se isplati

Svako jutro smišljati što odjenuti taj dan zaista može biti zamorno. Ako nemate ideje ni volje, igrajte na sigurno: odjenite traperice, bijelu košulju i salonke.

image
Traperice 890 kn LIU•JO.
LIU JO

Pritom nije ni važno jesu li hlače od tamnog ili svijetlog trapera, košulja platnena ili čipkasta, a salonke crne ili u boji - ova tri komada zajedno funkcioniraju u svakoj formi, za svaku priliku.

image
Britanska glumica i voditeljica Amanda Holden.
RP MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

U istom tonu

Svaki dan u tjednu, druga boja - takvim načinom odijevanja u kratkom roku postajete uredska modna ikona, jer monokromne kombinacije djeluju otmjeno i profinjeno. Da biste to postigli, pazite da odjeća bude iste nijanse, no ne trebaju nužno biti i modni dodaci: torba i cipele mogu biti svjetlijeg, odnosno tamnijeg tona.

Ključni komad: Lagani ogrtač

To je odjevni predmet u kojem ste uvijek elegantni - bez obzira imate li ispod odijelo, traperice ili trenirku, što posebice olakšava dotjerivanje u žurbi.

image
Pamučni baloner 1195 kn MASSIMO DUTTI.
MASSIMO DUTTI

U trendu je klasični model balonera dvostrukog kopčanja i boje devine dlake, kao i njegova sportska inačica: prošivena jakna s tankom ispunom i zatvaračem.

Preostale vruće stilske savjete pronađite u novom broju magazina Gloria IN!

image
gloria produkcija
Linker
14. travanj 2024 07:39