Nova Gloria IN

Dok priroda navlači jesensko ruho, u našem ormaru je proljeće!

Modna prognoza za sljedeći tjedan glasi - pretežno zeleno!

Intenzivne nijanse zelene hit su nove sezone. Zato vam u novom broju donosimo najljepše komade u boji koja dobro pristaje svim tipovima žena dajući im svjež izgled, bez obzira na boju kose, očiju, puti ili pak godine. Zelena jednako dobro izgleda u svim materijalima i krojevima, a trenutačno je u trendu u monokromatskim stajlinzima.

image

Luisa Spagnoli

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Komadi boje trave zrače veseljem i optimizmom, a upravo to od predmeta iz svog ormara očekuje glumica i domaća ikona stila Tihana Lazović Trifunović. S pitanjima za modni leksikon Glorije IN uhvatili smo je po povratku s medenog mjeseca u Parizu gdje je, kako priznaje kroz smijeh, "opelješila" modno blago iz nekoliko sjajnih second hand trgovina. Ide li ikad u shopping sa suprugom, glumcem Branislavom Trifunovićem? "Samo u spizu", odgovara.

image

Tihana Lazović Trifunović

Mare Milin/Gloria GLAM

Šarene printeve, pogotovo one cvjetne obožava i požeška kreativka Matija Hiršman koja nas je ugostila u svom romantičnom domu, koji je sa suprugom Antunom podizala i opremala od temelja. Bio je to iscrpljujuć i dug posao, priznaje, no rezultati su - očaavajući.

image

Antun Hiršman

AS

U novom broju Glorije IN očekuje vas i izbor najljepših jesenskih kroko torbi te širokih hlače te zanimljiva beauty priča o kozmetici dostojnoj engleskoj plemstva. Želimo vam ugodan vikend!

image
GLORIA PRODUKCIJA

U novom broju Glorije IN čitajte i ove teme:

  • SHOPPING VODIČ Široke hlače za svaku prigodu
  • UKRADI STIL Kate Moss
  • KOZMETIKA DOSTOJNA PLEMSTVA Beauty proizvodi po ukusu Kate Middleton i Meghan Markle
  • IZ ŠUME NA TANJUR Juha i rižoto od vrganja
Linker
19. travanj 2024 02:32