Saša Zinaja, Niko Goga/ Bojan Zibar/ Promo
MODEL ZA POGLEDE

Čizme iznad koljena i dalje vladaju: Pogledajte kako ih nose Hrvatice

Iako su gležnjače nazajhvalnije od svih modela, jer se mogu nositi uz baš svaki odjevni predmet, čizme iznad koljena i ove će zime biti favorit iz garderobe, a najbolje izgledaju u kombinaciji s kratkim haljinama i suknjama.

S obzirom na raznoliku ponudu modela - od onih koje sežu tek nešto malo iznad koljena pa do onih koje su gotovo do guze - možemo zaključiti kako su čizme iznad koljena i dalje jedan od favorita zimske sezone. Bez obzira radi li se o kožnatim, ili, pak, onima od antilopa ili baršuna, model koji krade poglede bit će odličan odabir - kako za večernje izlaske, tako i za ležerne svakodnevne kombinacije. Naime, one se odlično slažu s trapericama, ali još bolje su u kombinaciji s kratkim haljinama i suknjama, a možete ih "sakriti" i ispod dugačke večernje toalete.

Na strah od zime možete zaboraviti jer se one nose i na gole noge, a osim sa suknjicama i haljinicama, možete ih kombinirati i s predimenzioniranim puloverima i sakoima, baš kao što to radi glumica Katie Holmes. One zbog svoje visine mogu zamijeniti hlače, ali treba pripaziti da se ne pokaže previše gole kože pa mnoge trendseterice nose komade čiji rub djelomično prekriva čizme pa se koža otkriva samo pri hodu.

Katie Holmes steps out wearing an oversized knitted sweater and knee high boots, NYC.
10 Oct 2018, Image: 390627330, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Da će im glavni hit ove zime biti upravo takvi modeli pokazale su i poznate Hrvatice: bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović nosi ih u kombinaciji s trapericama, mini haljinice i visoke čizme odabrale su model Iva Jerković i atletičarka Sandra Perković, dok ih je pjevačica Mia Dimšić uparila s kratkim hlačicama.

Bojan Zibar
Model Iva Jerković

Promo
Atletičarka Sandra Perković

Saša Zinaja, Niko Goga
Bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović

Saša Zinaja, Niko Goga
Pjevačica Mia Dimšić

Igor Šoban
Glumica Nataša Janjić

Linker
20. travanj 2024 06:05