BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Biste li ih nosili?

Čak i dive trebaju predah: Jennifer Lopez dosadile štikle, fura papuče kakve se neće svima svidjeti

Cipele s visokim potpeticama u trenu mogu svaki outfit učiniti glamuroznim i posebnim pa su ultimativna izbor za mnoge prigode. Ipak, pretjerano nošenje visokih potpetica može deformirati stopalo pa i ukliještiti živac u njemu, stoga ih definitivno ne trebamo nositi na svakodnevnoj bazi. Toga se zvijezde poput Jennifer Lopez nekada baš i ne mogu držati pa uz sebe uvijek imaju udobne papuče u koje mogu uskočiti kada se za to pruži prilika. Glazbena diva posebno obožava papuče brenda koji ili volite ili mrzite.

Vrlo je čudan prizor vidjeti glazbenu divu Jennifer Lopez u bilo kojoj drugoj obući osim glamuroznih cipela na visoku potpeticu, ali čak i najveća zvijezda nekada treba odmor. Raspored ove 50-godišnje glazbenice prilično je hektičan i koliko god cipele bile udobne, naša stopala nisu stvorena da sate i sate provode na visokoj peti jer se tako oštećuju i možemo imati ozbiljne zdravstvene probleme.

Pravi primjer za to je poznata dizajnerica Victoria Beckham, čija su se stopala zbog svakodnevnog nošenja cipela s ekstremno visokim potpeticama deformirala pa je morala na operaciju. No, Jennifer itekako pazi na svoja stopala koja drže cijelu težinu tijela pa je svako malo možemo vidjeti kako nosi udobne papuče poznatog modnog brenda.

, New York, NY - 20191022 Owen Wilson and Jennifer Lopez film a red carpet scene on location for their upcoming film, 'Marry Me'.

-PICTURED: Jennifer Lopez
-, Image: 478516101, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Kristin Callahan/ACE Pictures / INSTAR Images / Profimedia
Kristin Callahan/ACE Pictures / INSTAR Images / Profimedia

Bilo da je došla na glamurozno događanje ili pije kavu u predahu između snimanja, Jenn se iz cipela prebacuje u UGG papuče s krznom. Riječ je o Genuine Shearling modelu kojeg na Nordstromu možete nabaviti za oko 870 kuna. Iako se čini puno za obične papuče, Jenn ih obožava prije svega što su vrlo udobne na nogama, nisu teške i iznimno tople su.

New York, NY  - Jennifer Lopez is seen getting ready for a day of shooting on the set of
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

UGG šlapice dolaze čak u šest boja te imaju gumeni potplat koji vam omogućava da ih nosite i po vani, baš kao Jenn. Stoga, ako su vam klasične UGGsice preglomazne ili pretople kao obuća za po doma, ove šlapice mogle bi vas oduševiti.

Nordstrom

Linker
19. travanj 2024 18:50