Profimedia
Od prugica do volana

Budite kraljica plaže! 7 top modela kupaćih kostima koje ćemo nositi ovoga ljeta

Bikini, monokini, s volanima ili bez naramenica - bez dobrog badića ne želimo ni zamišljati odlazak na more ili bazen. Sol, sunce i znoj ostavljaju trag na ovom komadu pa vam nitko neće zamjeriti ako i ove godine nabavite neki novi. Evo kakvi će se modeli moći vidjeti na plažama ovog ljeta.

Bez obzira na to što su do ljeta ostala još puna tri mjeseca, modni dizajneri već su predstavili modele kupaćih kostima koji će se ove sezone najviše nositi na plažama.

Ako već planirate godišnji odmor, dio uzbuđenja sigurno opada na potragu za novim badićem. Sudeći prema kolekcijama s modnih pista, očekuje nas zanimljivo ljeto. Na Miami Swim Weeku moglo se vidjeti zaista različitih kupaćih kostima, a mi vam donosimo sedam najpopularnijih.

Animal print

Uzorci zebre, leoparda, tigra i zmije nisu više rezervirani samo za torbice, kapute, košulje i ostale odjevne predmete. Bikiniji sa životinjskim printom ovog će ljeta ponovno zasjati na plažama i priznajemo, odlično izgledaju.

Profimedia
Monica Hansen, Kaohs

Prugice, točkice, gingham

Ovi bezvremenski uzorci i ove će godine dominirati kada se radi o kupaćim kostimima i u to u svim mogućim bojama. Svake godine su sve popularniji, a pogotovo u retro izdanjima s visokim kupaćim gaćicama.

Profimedia
Luli Fama, Stone Fox

Vezice

Bilo da su u jednom komadu ili bikiniji, kupaći kostimi s vezicama na gornjem dijelu posebno su šarmantni. Ako se odlučite za jednodijelni badić s vezicama, možete ga nositi i na kratke hlačice za šetnju plažom.

Profimedia
Montce, Luli Fama

Pastelne boje

Svijetle, nježne boje na osunčanoj koži mogu izgledati divno pa si svakako osigurajte jedan badić u boji lavande ili baby plavoj. Naravno, ako se fan takvih boja.

Profimedia
Kya Swim, Montce

Volani

Za romantične duše tu su badići s volanima. Ovakvi detalji, pogotovo ako su smješteni na gornji dio badića, naglašavaju obline pa su odlični za žene s manjim grudima.

Profimedia
Luli fama, Montce

Visoki donji dio

Kupaći kostimi s gaćicama visokog struka nose se već nekoliko godina, a nastavit će se nositi i ove. Prednost im je što dobro stoje različitim figurama tijela te uspješno prekrivaju nedostatke u predjelu trbuha.

Profimedia
Sinesia karol, Monica Hansen

Jednodijelni kostimi

I na kraju ne smijemo zaboraviti jednodijelne badiće koje možemo nositi kao bodije na suknje, kratke hlačice ili traperice za izlaske na obali. Posebno upečatljivi su oni s dubokim v-izrezom za odvažne i seksi lookove.

Profimedia
Sinesia Karol, Montce

Linker
17. travanj 2024 10:01