Press foto
Krzno za plažu

Brend omiljenih čizama izbacio najčudnije sandale koje ćete vidjeti ovoga ljeta

Poznati brend koji se proslavio obućom od krzna iz Australije pokušao je kreirati novi hit sezone pa je tako nastao čudan spoj natikača i čupavih čizama.

Čak i ako ih nemate u ormaru, sigurno poznajete žene koje su spremne zakleti se da su Ugg čizme najudobnija obuća koju su ikad imale priliku nositi. Uniseks čizme ravnih potplata, s pravim ovčjim krznom stižu iz Australije, a na sceni su već dugo - nosili su ih još i surferi hipiji na početku sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Brend Ugg slavu i bogatstvo stekao je prodajući svoje udobne čizme, što ne znači da im asortiman staje na gležnjačama: iz godine u godinu njihovi dizajneri izbacuju nove modele namijenjene za sve sezone, a ove su se posebno potrudili osmisliti nešto za mlade, trendi kupce.

Press foto

Tragom popularnih natikača, u inozemstvu poznatih pod nazivom 'pool slides', Ugg je izbacio čupave natikače s elastičnim remenom s logom tvrtke.

Press foto

Natikače od ovčje vune, gume i elastike dolaze u četiri boje, nježno ružičastoj, smeđoj, crnoj i boji lososa.

Press foto

Sandale 'Fluff yeah slide' prodaju se po cijeni od 100 dolara, a idealne su za nošenje uz traperice, kažu čelnici brenda, i nevjerojatno lagane.

Press foto

U njima stopalo, doduše, izgleda glomazno, ali potplat se prilagođava stopalu, a debela elastična guma osigurava siguran korak.

Linker
23. travanj 2024 08:14