doza elegancije

Bella Hadid stalno nosi ovaj nakit: Potražili smo ga i iznenadili se koliko je divan

Ako ste u potrazi za elegantnim nakitom luksuznog prizvuka, obratite pažnju na brend koji obožava poznata manekenka.

I sami znate da dobar komad nakita može od najobičnije modne kombinacije napraviti odličan outfit. Iako zvijezde na crvenom tepihu najčešće nose nakit s potpisom luskuznih dizajnera, u privatno vrijeme vole nešto povoljnije komade, ali jednako cool.

Kad god je paparazzi ulove u šetnji gradom, slavna manekenka Bella Hadid nosi samo jedan brend nakita. Riječ je o britanskom Missoma nakitu koji Bella naprosto obožava, a i njezina sestra Gigi Hadid također je viđena s njihovim komadima.

image

Bella hadid

247PAPS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

U ponudi imaju baš sve - od naušnica, preko narukvica do prstenja, ogrlica privjesaka i nanogica. Osim toga, kod njih možete nabaviti setove ogrlica i narukvica ili dati ugravirati željeni motiv na privjeske.

U posljednje vrijeme su vrlo popularne naušnice s bisernim perlama koje su savršene za svaki dan. Ove naušnice sadrže drago kamenje slatkovodnog baroknog bisera i izrađene su od 8-karatnog recikliranog pozlaćenog mesinga.

image

Missoma naušnice s biserima, 1485 kuna.

MISSOMA

Set delikatnih narukvica odlično izgleda na lanene košulje, ali i na mekane pulovere koje obožavamo nositi u jesenskim i zimskim danima.

image

Missoma set narukvica, 1252 kune.

MISSOMA

Ogrlica s poludragim kamenom malahitom jednostavna je, ali elegantna te je idealna za svaku priliku.

image

Missoma ogrlica s malahitom, 855 kuna.

MISSOMA

U njihovoj ponudi nalazi se još hrpa odličnog nakita. Bacite oko, sigurno ćete naći nešto za sebe!

Linker
18. travanj 2024 04:19