Getty Images
rekla je svoje

Anna Wintour je otkrila top tri modna dodatka koje ćemo nositi u 2020. godini

Urednica modne biblije dala je svoj sud: 3 modna dodatka u 2020. će biti must have za svaku ljubiteljicu mode.

Urednica američkog Voguea Anna Wintour preko online platforme odgovara na brojna pitanja pratiteljica, a u posljednjoj rubrici dotaknuli su se teme trendova u godini pred nama i modnih dodataka koji će dominirati. Iako se Wintour ne pokorava trendovima i godinama se ne odriče svojih prepoznatljivih sunčanih naočala velikih okvira i male torbice, pomno prati što se događa na modnim pistama koje diktiraju trendove.

Po legendarnoj urednici, u 2020. viđat ćemo ove dodatke. Neke od njih možda već posjedujete u ormaru!

Modni dodaci od rafije i prirodnih materijala

Torbice, natikače, remeni, kape...rafija i slični prirodni materijali te platno na modnim pistama bili su aktualni i izrazito su postali popularni. Vraćamo se prirodi u 2020. godini, pa obratite pažnju na ove komade, osobito torbice i šešire.

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 27: A model, bag detail, walks the runway during the Celine Womenswear Spring/Summer 2020 show as part of Paris Fashion Week on September 27, 2019 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images
Celine SS/2020.

Nakit od bisera

Trend bisernog nakita u sljedećoj godini ide korak dalje i od suptilnog dodatka postaje odvažni statement komad. Nosi se klasično biserje, ali i ono nepravilnog oblika koje podsjeća na ljeto, školjke i more.

NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 05: A model walks the runway for Laurence & Chico during New York Fashion Week: The Shows on September 05, 2019 in New York City. (Photo by Fernanda Calfat/Getty Images for NYFW: The Shows)
Getty Images for NYFW: The Shows
Laurence & Chico runway

Bucket torbe

Takozvane "bucket" torbe postat će veliki hit u 2020., iako se na modnoj sceni već neko vrijeme nalaze. U novoj godini dolaze u fokus, što se dalo naslutiti iz brojnih kolekcija modnih brendova kao što su Celine ili Prada.

MILAN, ITALY - SEPTEMBER 18: A model walks the runway at the Prada show during the Milan Fashion Week Spring/Summer 2020 on September 18, 2019 in Milan, Italy. (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)
Getty Images
Prada SS/2020.

Linker
18. travanj 2024 12:37