H&M
Pronašli smo za vas

9 opasno dobrih badića iz H&M-a koje treba ugrabiti dok se ne rasprodaju

Zavirili smo u online dućan švedskog diva i pronašli prekrasne kostime u kojima nećete biti nezamijećeni.

Bliži nam se sezona kupaćih kostima, a high street dućani već su u punoj spremi.

Svaka godina ima svog favorita kad je kroj badića u pitanju, no 2018. godina je raskoši pa prvo mjesto na ljestvici hitova dijele čak pet najpoželjnijih modela.

Nosit će se retro gaćice s visokim strukom, jednodijelni badići, kostimi s visoko rezanim nogavicama u stilu devedesetih, badići s volanima te simpatični kupaći sa spuštenim ramenima u 'bardot stilu'.

Naravno, najvažnije je da odaberete kostim koji će biti udoban i laskati vašem tijelu, što ne znači da ne bi trebali isprobati badiće u krojevima koje još niste nosili - mogli bi se iznenaditi!

Švedski div H&M poznat je po kvalitetnim kostimima koji prate sve najmodernije trendove, a mi smo za vas prošvrljali njihovim online dućanom i izabrali devet trendi modela s kojima nećete biti razočarani.

Jednodijelni kupaći s prorezom na trbuhu

Ovaj kostim je već rasprodan u Velikoj Britaniji, a ista sudbina mogla bi ga dočekati i u Hrvatskoj. Glamurozan je i privlači poglede, a uz traperice se može nositi kao topić.

H&M

Podcrtano volanom

Ovaj predivan model može se kupiti u nekoliko boja i dezena, a jednako će dobro izgledati i na mršavicama i na djevojkama s oblinama.

H&M

Push-up u retro stilu

Ovaj kupaći kostim spaja dva trenda; retro gaćice i nazubljeni rub, a pruža decentan push-up efekt kojem će se radovati svaka žena koja bi voljela imati zamamniji dekolte.

H&M

Seksi crni kostim

Crni kupaći kostim je kao mala crna haljina, nikad ne izlazi iz mode, a uvijek izgleda glamurozno i elegantno. Ovaj kroj, sa zanimljivo rezanim gaćicama pretvorit će vas u zvijezdu plaže.

H&M

Badić s volanima

Bez volana nigdje - pa čak ni na plažu. Šarmantan kroj rezerviran je za vječne romantičarke, a odličan je za žene kruškolike građe jer ističe gornji dio tijela i naglašava ramena.

H&M

Kupaći kostim s prugama

Prugasti detalj odlično pristaje uz klasične mornarske kombinacije u retro stilu, a može se protumačiti i kao oda devedesetima, sa sportskim prizvukom.

H&M

Jednodijelni kostim sa spuštenim ramenima

Boja, hit kroj, šarmantni detalji - tko bi mogao odoljeti ovakvom ljepotanu!

H&M

Heroj za festivale

Originalan, moderan i tako praktičan - u ovom kostimu možete plivati, trčati, igrati odbojku na pijesku i plesati, a uz vruće hlačice bit će jedan od vaših najdražih aduta za ljetne festivale.

H&M

Kombinacija uzoraka

Žene koje se vole poigravati s modom, na plaži će lako nositi kupaći kostim s dva uzorka.

H&M

Linker
12. travanj 2024 18:04