Instagram
dodajemo u shopping košaricu!

7 high street ulova za proljetnu sezonu koji dominiraju na Instagramu, a osvojit će i vas

U potrazi za modnom inspiracijom često se okrećemo platformi koja trenutno nudi najviše inspiracije, no i uvelike kroji aktualne trendove. Profili modnih blogerica otkrivaju neke komade koji su posebno popularni, a za niti jedan od njih nećete morati potrošiti puno novca jer su dostupni u trgovina visoke mode.

Modni favoriti za proljeće lagano su se iskristalizirali pa već sada vidimo da će dominirati sandale s tankim remenčićima, kombinezoni radničkog stila i slip haljine i suknje. Komade koji će vašoj garderobi za toplu sezonu dati novo lice pronađite u nastavku.

Zarine sandale s remenčićima

Omiljeni povratnički trend za proljeće 2019. godine - iako je još rano za gola stopala, brojne modne blogerice već su uskočile (barem za potrebe Instagrama) u svoj model minimalističkih sandala. Par koji se nalazio u ponudi britanskog Top Shopa brzo je nestao s polica, a slične u ponudi ima i Zara koje su jednako popularne. Model u bijeloj boji je zahvalan odabir - klasična neutralna boje ove sezone je posebno omiljena.

Zara
Zara sandale, 399,90 kn

H&M-ov utility kombinezon

Ne biste nikada pomislili da će radnički stil biti stajliš, no ove sezone je tako. Od cargo hlača pa sve do kombinezona - ovaj koji nudi H&M učestali je gost na Instagram profilima influencerica. Komad je to s kojim ćete dobiti onaj kulerski look, a što je najvažnije, ovo je jedan od trendova koji je zapravo i udoban za nositi.

H&M
H&M kombinezon, £17.99

Stradivarius slip suknja

Slip suknje nastavljaju vladavinu i nose se više no ikad. Model koji nudi Stradivarius ima nekoliko aduta - povoljnu cijenu, laskavi kroj i pastelnu nježnu boju idealnu za proljeće. Kombinirajte je s majicom ili bluzom slične boje za efektnu kombinaciju koja će se dobro slagati s bež i smeđim tonovima.

Stradivarius
Slip suknja Stradivarius, 149,90 kn

Zarina bluza od organze

Kao što smo već i pisali, bluze od organze pravi su statement komad za ovo proljeće. Zara u ponudi ima nekoliko modela, a ovaj u jarko zelenoj boji posebno je zapeo za oko svim fashionisticama. Nas je kod ove bluze osvojila velika mašna koja se veže oko vrata, ali i mogućnosti za kombiniranje ovog komada s ostatkom garderobe.

Zara
Zara, 299,90 kn

Midi haljina brenda &Other Stories

Ima nešto neodoljivo u boji pistacije koja na odjevnim komadima izgleda profinjeno i ležerno, osobito ako je riječ o satenskom materijalu od kojeg je rađena ova haljina. Njezin laskavi kroj čini je idealnom za svečane, no i one ležernije prilike poput odlaska na popodnevnu kavu.

&Other Stories
&Other Stories, £89

Mango jakna kravljeg uzorka

Ova lagana jakna za proljeće postala je pravi hit - svaku modnu kombinaciju će podignuti na novu razinu i dati joj štih western filmova. Ako niste ljubiteljica sveprisutnog životinjskog printa koji najviše dolazi u obliku zmijske kože ili leopard točkica, ovo je zanimljivi odmak koji možete napraviti od aktualnog trenda. Kravlji uzorak nametnuo se kao sljedeći favorit koji krasi modne dodatke i cipele, no i ovakve komade kojima ćete zasigurno ostaviti dojam. Jaknica je dostupna ekskluzivno preko Mangovog web shopa.

Mango
Mango, 599,90 kn

Stradivarius odijelo pastelne boje

Pastelne boje i proljeće se vole, a ako je riječ o omiljenom modnom komadu svih trendseterica onda je to dobitna kombinacija za trendi stajling. Stradivarius odijelo odlično se slaže kako s tenisicama za ležerni izgled, tako i s cipelama na petu ili balerinkama za elegantniji look.

Stradivarius
Stradivarius, 399,90 kn

Linker
19. travanj 2024 17:33