Getty Images
osvajaju na prvu

3 modela suknji u koje ovog proljeća jedva čekamo uskočiti

Suknja uvijek ima posebno mjesto u ormaru i ženski je odjevni komad kojeg osobito volimo obući kada su topli dani. Pokažite svoje noge u nekom od zanimljivih modela koje smo pronašli u aktualnoj ponudi trgovina.

S novim proljetnim dobom dolazi i nova garderoba. Debele šalove, pletene majice i ostale tople komade koje smo nosili već smo pospremili u ormar, a na red dolaze lagani i lepršavi materijali koji sačinjavaju romantične bluze, ženstvene haljine i naravno suknje, nezaobilazni komad za proljetnu garderobu.

Neki modeli suknji vječiti su komad koji se isplati imati u ormaru. Nosivi su za više prilika i lako se kombiniraju uz ostatak ormara. Bilo da ih nosite uz neke bazične komade poput bijele košulje ili majice kratkih rukava ili uz neku efektnu bluzu i cipele na petu, trendi outfit za odlazak na kavu ili pak u ured gotov je za čas.

NEW YORK, NY - FEBRUARY 08: Alexandrea Cohen is seen on the street during New York Fashion Week on February 8, 2019 in New York City. (Photo by Achim Aaron Harding/Getty Images)
Getty Images

Tri modela ove sezone posebno su zastupljena u ponudi trgovina te uz njih zasigurno nećete pogriješiti. Svaki će poslužiti za drugačiju prigodu - od elegantnih modnih kombinacija, onih ozbiljnih pa sve do cool i svakodnevnih.

Traper suknje

Ove godine volimo traper u svim oblicima, a kada je riječ o suknjama rađenim od ovog materijala, modelima koji mame s polica teško je odoljeti. Uz uvijek aktualne mini suknje, osobito privlače pažnju modeli midi dužine. Popularni su oni s prorezom koji će suptilno otkriti nogu, kao i modeli s pohabanim rubovima koji će činiti otkačeniji look. Ne prežite od kombiniranja više traper komada u jednom outfitu - spojite je s traper košuljom ili jaknom, tenisicama i zanimljivom torbicom.

Plisiranje suknje

Već se nekoliko sezona plisirane suknje nalaze na tronu kada su u pitanju aktualni trendovi, a kako su se nosile tijekom zime, nose se i sada u proljeće. Kombiniramo ih na drugačiji način pa se slažu s omiljenim sandalama ili tenisicama za opušteniji izgled, uz jednostavnu majicu ili košulju za uredski look. Plisirane suknje pristaju svakoj figuri pa su zato jedan od najpoželjnijih modnih komada iz ponude koja nudi pregršt boja i uzoraka - od neutralne poput bež ili crne pa do životinjskog dezena ili uvijek traženog cvjetnog uzorka.

Suknje satenskog materijala

Slip suknje koje sežu ispod koljena omiljeni su komad svake trendseterice. Nježne pastelne boje ili efektni uzorak krase ove modele koji će izgledati zavodljivo, a ovisno o modnim dodacima i ostatku stajlinga mogu se nositi od jutra pa sve do večeri. Lako se uklapaju u svaki stil pa ih možete nositi uz lagane balerinke kao i uz bajkerske čizme.

Linker
20. travanj 2024 05:35