BLISTAVI KOMADI

15 šljokičastih haljina u kojima ćete zablistati na plesnom podiju

Zbog visokih očekivanja od dočeka Nove godine mnogi na kraju večeri budu razočarani: od propalih planova pa do toga da vaša simpatija uđe u 2017. godinu s drugom djevojkom – mnogo toga može poći u krivom smjeru. Ipak, ono što možemo držati pod kontrolom je naš outfit, a nema boljeg od šljokičastog komada koji će osigurati da svi pričaju o vašoj modnoj kombinaciji.

Šljokice se svake godine u prosincu vrate u prvi plan i najpoželjniji su komad u sezoni partyja. Svoje mjesto našle su na cipelama, košuljama, suknjama, ali i haljinama – mini, midi i maksi dužina. Iako se često čini da su previše upečatljive, zapravo se radi o komadu koji će vam uvelike olakšati odijevanje. U blještavoj haljini nikome nećete promaknuti, a za nju su vam dovoljni minimalistički modni dodaci – jednostavne crne cipele i torbica te neki neprimjetni nakit. Dakle, vrijeme za planiranje outfita je svedeno na minimum. Isto tako, šljokičaste komade ne morate čuvati samo za večernje izlaske – uz pomoć obične bijele majice, crnih punih čarapa i omiljenog para čizama bit će odličan dnevni styling. Preko haljine možete odjenuti i omiljeni džemper ili je kombinirati s uskim trapericama, a u ponudi su u svim bojama.

S obzirom na to da se bliži kraj posljednjeg mjeseca u godini, ako još uvijek niste pronašli idealan komad za doček potražite inspiraciju u galeriji. Zablistajte na plesnom podiju u jednoj od ovih divnih haljina iz high street ponude.

Linker
25. travanj 2024 19:32