Instagram/ The Style Bungalow
Ramena na sunce

10 bluza s otvorenim ramenima koje će vas pretvoriti u kraljicu stila

Ugledajte se na proljetne lookove dama zlatnog doba Hollywooda i u šarmantnim bluzicama pokažite njegovana i zavodljiva ramena.

Zaboravite na minice i očekivane duboke dekoltee, ove sezone seksipil se stapa s retro stilom, a prije svega cijeni se damski izgled koji priziva romantiku pedesetih i šezdesetih godina prošlog stoljeća.

Haljine, bluze i topovi bardot kroja ili s lađa izrezom, ciganski nabrane bluzice koje otkrivaju ramena i modeli s volanima i tankim naramenicama u fokusu su modnih trendova za proljeće 2018. godine, a mogu se naći u gotovo svim high street dućanima.

Košulje i bluzice posebno su praktične jer se mogu kombinirati uz traperice, bijele hlače, hlače sa širokim nogavicama, širokim ili uskim suknjama, hlačicama i minicama, a premda otkrivaju malo više kože, možete ih nositi u gotovo svim prigodama.

Tražite li inspiraciju za kreiranje outfita s otvorenim ramenima, prošvrljajte Pinterestom ili Instagramom, ili se uputite na neki od poznatih modnih blogova djevojaka čiji stil zaslužuje čistu peticu.

Na primjer, bivša balerina i sadašnja modna blogerica Stephanie Hill, koja stoji iza bloga "The Style Bungalow" idealna je predstavnica modernog romantičnog stila, a bluze s bardot izrezima fantastično pretvara u atraktivne kombinacije koje je lako kopirati.

Kako bi se i vi pretvorili u sanjivu divu s gradskog asfalta, donosimo 10 odličnih bluzica koje će razotkriti vaša ramena i pokazati svijetu da je stiglo doba ženstvenosti.

Prugasta ružičasta košulja s otvorenim ramenima, Bershka, 169,90 kuna

Bershka

Točkasta bluza s otvorenim ramenima, Bershka, 129,90 kuna

Bershka

Nabrana plava bluza, Bershka, 129,90 kuna

Bershka

Prugasti top s crnim detaljima, Zara, 199, 90 kuna

Zara

Žuta bluza s naboranim rubom, Pull&Bear, 119,90 kuna

Pull&Bear

Ružičasta bluza s tankim bretelicama, H&M, 19, 99 eura

H&M

Crni top s rupičastim detaljima, Zara, 199,90 kuna

Zara

Plava bluza s otvorenim ramenima, H&M, 29,99 eura

H&M

Bluza s cvjetnim uzorkom, Bershka, 119,90 kuna

Bershka

Karirani top s volanom, Zara, 149,90 kuna

Zara

Linker
16. travanj 2024 09:09