želimo joj svu sreću

Matija Vuica pohvalila se velikim uspjehom, i to na Oscarima: 'Imam iznenađenje... možda najveće do sada!'

Omiljena hrvatska modna kreatorica Matija Vuica otkrila nam je da njezin predan i često danonoćni rad na dizajniranju jedinstvenih haljina prepoznat daleko izvan granica Lijepe Naše, a sada je stigla još jedna velika potvrda svemu iza čega stoji - na oskarovskom after partyju održat će modnu reviju!

"Čast mi je i zadovoljstvo što sam pozvana održati reviju na after partyju koji će početi odmah nakon dodjele Oscara. Riječ je o velikom humanitarnom događanju kojeg organizira Daphna Edwards Ziman", rekla je Matija Vuica za Gloria.hr. Nema sumnje - među uvaženim gostima zasigurno će biti i velikih holivudskih faca i zasigurno će nekoj od slavnih diva za oko zapeti upravo neka od bajkovitih, senzualnih haljina hrvatske dizajnerice.

"Imam iznenađenje... možda i najveće do sada!"

Daphna Edwards Ziman poslovna je žena rođena u Izraelu, danas predsjednica i glavna kreativna direktorica u tvrtki Cinémoi, televizijskoj mreži posvećenoj vintage i modernim filmovima i visokoj modi. Utemeljila je Unicorn/SST Records, a bavi se i pisanjem i redateljskim poslom. Nagrađivana je autorica i filantrop, cijenjena na međunarodnoj razini. Njezin je rad osobito prepoznat u Washingtonu gdje se osobito zalaže za dobrobit žena i djece rizičnih skupina. Također je osnivačica Emeritusa i predsjedateljica udruženja Children Uniting Nations, dobrotvorne organizacije koja udomljenoj djeci osigurava mentore i uspješno lobira za izmjenu Zakona o očuvanju obitelji, osiguravajući sigurnost djece koja se vraćaju kući nakon udomiteljstva.

Na listi želja: Matija Vuica ima najšarmantniji ceker na špici

Matija je i svoje pratitelje na društvenim mrežama zaintrigirala najnovijom objavom: "Približavaju se Oscari i kao što vjerojatno znate, otputovala sam u LA, odnosno Hollywood... i da, imam iznenađenje, možda i najveće do sada... modna revija u Harry Warner Estate, Beverly Hills. Uskoro više o svemu", napisala je pokrao kratkog videa koji prikazuje Matiju kako šeće uz tamnoputu manekenku odjevenu u njezinu predivnu žutu haljinu.

"Dobila sam pozivnicu za samu dodjelu Oscara, ali dodjelu ću sve pratiti iz kuće u kojoj je pronađena mrtva Merlin Monroe", povjerila nam je Vuica. Ništa zastrašujuće kao što zvuči na prvu - kuća je to iz koje oskarovski spektakl tradicionalno prate novinari, agenti i ostali i uvaženi gosti.

Linker
19. travanj 2024 07:05