To se zove samopouzdanje

Lucija Lugomer uskočila u najuže, najtanje, najcrvenije tajice ikad

Najuspješnija plus size menekenka u Hrvatskoj, Lucija Lugomer, ne odriče se tajica, štoviše, omiljene su joj one u crvenoj boji.

Ako netko zrači samopouzdanjem, onda zrači Lucija Lugomer, hrvatski plus size model - još je jednom uskočila u uske tajice u jednoj od njoj najdražih boja, crvenoj. Uz tajice je kombinirala top s volanima, štikle na tanke remenčiće u boji bijele kave, te upadljivu, tirkiznu choker ogrlicu.

Koliko obožava ovu boju opisala je i u posto pokraj fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu. 'Otkad znam za sebe, crvena je bila doista posebna boja za mene. Čak i kad sam bila djevojčica s najboljom sam prijateljicom igrala 'Crveno na crveno' i nismo mogle dočekati da naše mame negdje odu kako bi mogle uletjeti u kupaonicu i nanijeti crveni ruž na usne. Naravno da je ruža bilo posvuda i da smo ga svaki put uništile... S 24 godine mogu reći da je crvena boja nešto bez čega ne mogu živjeti, ima tu nečeg oko mog tena i crvenih nijansi. Osjećam se prepuna samopouzdanja i jaka kad nosim crveno. I zato nikada neću odbiti kolačić s trešnjom na vrhu!', napisala je Lucija Lugomer.

As long as I remember, Red was a really special colour to me. Even when I was a little girl, my best friend & I were playing game ‘Red on Red’ and we couldn’t wait for our momma’s to go somewhere so we can go to the bathroom and put red lipstick on our lips. And of course, it was alllll over the place and we ruined the lipstick every snigle time At 24 years i could say that red colour is something I can’t live without. There is something about my skin tone & red shades. I feel so confident and strong when i wear red. And that’s why I will never say no to a cake with red cherry on top! • • • #ootd #outfitoftheday #lookoftheday #fashion #fashiongram #style #love #beautiful #currentlywearing #lookbook #wiwt #whatiwore #whatiworetoday #ootdshare #outfit #clothes #plussize #mylook #fashionista #todayimwearing #instastyle #socialenvy #plussize #instafashion #outfitpost #fashionpost #todaysoutfit #fashiondiaries #plussizemodel

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

Linker
19. travanj 2024 06:35