Sva je sretna!

Lucija Lugomer pokazala kakve si je nove traperice kupila za 99 kuna

Rijetki su, jako rijetki ti trenuci kad odemo u šoping i u prvoj krpici koju probamo pronađemo savršen par - ne bilo čega, već omiljenih traperica! Baš se to u petak u šopingu dogodilo Luciji Lugomer, našem najpoznatijem plus-size modelu, koja je sve oduševljeno ispričala svojim pratiteljima na društvenim mrežama

'Znaš onaj osjećaj koji ti se dogodi svega par puta u životu i ti to jako dobro znaš? Petak. Ulazim u dućan i gledam što ima, da li se pojavila možda neka posebna preskupocjenanevrijeditolikoniusnovima stvarčica koju sam propustila dok sam bila na godišnjem i bez koje ne vrijedi živjeti u Hrvatskoj... Kad - gle! Eto meni punih ruku! Ulazim u garderobu (potaknuta činjenicom da je vrijeme jer u rukama ne mogu nositi niti gram više) ponovim 24-godišnje gradivo i uvijek si kažem isto: 'Prvo hlače, da svu energiju potrošim na njih, a za ovo ostalo već znam da će sve biti okej. Ali ne. Gadno sam se prevarila - nakon sto sam probala 'svete hlače', opalila koju snimku da se uvjerim da doista tako dobro stoje i pogledala u ceduljucu na kojoj piše 199.00 kn, konfekscijski br. 42 i imala sam osjećaj da sanjam. Sve ostalo na vješalicama palo je u 15429752. plan.


Izlazim iz garderobe hodom pantere sa trapericama u rukama i ispitujem prodavačicu: 'Koji je ovo model? Jeste li sigurni da je 42? Recite mi da ima jos različitih boja istog modela. Dajte mi sve boje istog modela SAD, sveeee! Ima li možda na webu ako nema u dućanu? Nema, te jedine na popustu. Da, dobro ste pročitali! NA POPUSTU! Rekoh, molim? Ne piše nigdje da su na popustu. Jesu, te su na popustu, ali ne piše na njima iz nekog razloga. Mislim si, ne zanima me razlog, razlog nije bitan - riječi su bitne. Mozete reći da je moja sreća danas stajala 99.00 kn na popustu, ali moja sreca danas vrijedi puno više od toga!

Jesen i kišo, bring it on! Ovakvi dani događaju se rijetko i sigurna sam da će se barem jedna od vas pronaći u ovom *nemogutolikobrzotipkatikolikomimozakradiodsrece* tekstu, tako da znate da niste same. Ljubim vas i volim - takve kakve jesmo', napisala je ushićena Lucija Lugomer pokraj fotografije koju je objavila na Instagramu, a u kojoj pozira u garderobi, u svojim novim omiljenim trapericama.

Linker
19. travanj 2024 09:35