Instagram
INSPIRACIJA MNOGIMA

Lucija Lugomer otkrila koji broj kupaćeg kostima nosi i zašto nema problema s pronalaskom idealnog

I dok mnoge žene svake godine ususret ljetu muku muče s pronalaskom bar jednog savršenog kupaćeg kostima, naša plus-size manekenka za ljetovanje se opskrbila s čak desetak modela. Kako joj to polazi za rukom objasnila je danas svojim pratiteljima na Instagramu, a sve je popratila zanosnom fotografijom s plaže.

Još prije mjesec dana Lucija Lugomer na svom Facebook profilu pozvala je sve žene da joj se pridruže u pronalasku najboljih brendova kupaćih kostima kako bi zajedno napravile popis onih idealnih za nadolazeće ljeto. Lucija, koju mnogi nazivaju hrvatskom Ashley Graham, tad je najavila kako će, kad prikupi dovoljno informacija i savjeta, napisati poduži post na tu tematiku i time pomoći svima onima koji se ne snalaze najbolje pri odabiru idealnih komada za vrijeme provedeno na plaži. A, kako ona kaže, za to nam je vrijeme svima potrebno malo dodatnog samopouzdanja i - savršen kupaći kostim.

Lijepa plus-size manekenka svoj je očito pronašla i ponosno se u njemu fotografirala na jednoj od hrvatskih plaža. Ružičasti bikini s resicama pristaje joj kao da je rađen po njoj, a kako bi naglasila njegovu boju i ljetni štih koji vlada fotografijom, kao modni dodatak odabrala je odgovarajući cvijet za kosu.

#bodypositive (please, click on *translate* for more) U znak zahvale, iducih par dana postam slike s raznim badicima koje sam dodala svojoj kolekciji! Zasto? Zato sto ZNAM koliko me Vas (1.350) kontaktiralo u nadi da cu Vam bas ja znati reci gdje pronaci najbolji badic za Vas. Nisam nikakav profi istrazivac ali ono sto i ja svako ljeto ucim jest - treba traziti i probavati. Eh sad, isto znam koliko se Vas to iskreno ne da ali takodjer, mozda nemate vremena. To + u kombinaciji sa neimanjem samopouzdanja = 'ne volim ljeto'? Sada ja sebe prezentiram Vama u nadi da cu Vam dati volje i snage da ovo ljeto bude - BAS VASE!Ali sirite tu inspiraciju dalje!!! Naputak je da ja zbilja nemam problema s pronalaskom badica jer su moje mjere i dalje u osnovi nekakog naseg 'standarda'. Gornji dio je gotovo uvijek 80D Donji dio 42 ili 44. Budite vjerne SEBI i nemojte dopustiti da svoje najljepse dane provedete u prostorijama ili pokrivene rucnikom. Priznajte nesebicno sebi da zbilja zasluzujete puno vise i bolje od toga. JA osobno cvrsto stojim uz Vas!! If you want to collaborate with me, send me dm. #modeling #love #style #bodypositive #seaside #croatia #lucijalugomer #modelo #beautiful #beautycomesfromwithin #instastyle #styling #fashionable #curvy #curves #photoshooting #ashleygraham #bikini #modellife #curvymodel #fashionblogger #fullfigured #plussizemodel #photoshoot #newface #selfesteem #confidence #followforfollow

A post shared by Lucija Lugomer (@lusiluer_plussizemodel) on

Hladeći se ružičastom lepezom, Zagrepčanka je izgledala glamurozno kao i uvijek, a svojim pratiteljima zahvalila je na velikom odazivu na njezinu temu o kupaćim kostimima. Bez imalo ustupanja otkrila je i kako gotovo uvijek kupuje gornji dio veličine 80D, dok za gaćice odabire broj 42 ili 44, ovisno o modelu. Ipak, potrebno je, kaže, uložiti dovoljno vremena i imati strpljenja isprobati mnogo modela.

Uz iskrenost i prirodnost kakvu rijetko viđamo kod poznatih osoba, 23-godišnjakinja je svim djevojkama s osjećajem manje vrijednosti poručila da 'budu vjerne sebi i ne dopuste si da najljepše dane odmora provedu u prostorijama ili pokrivene ručnikom'.

Linker
11. travanj 2024 02:32