Sve na jednom mjestu

Ljetna sniženja su stigla! Ulovite hit komade koje ćete nositi cijelu sezonu

Popularni modeli cipela i torbica vodećih svjetskih brendova nikada nisu bili dostupniji, a bogata ponuda u Karla trgovinama trenutno je snižena do čak 30 posto.

Osim sunca, mora i uživanja, ljeti također volimo odlična sniženja. Znamo koliko frustrirajuće može biti kada nam za oko zapne nešto o čemu već dugo maštamo, ali trenutno si ne možemo priuštiti. Ipak, komadi omiljenih brendova kad tad se nađu na sniženju i tada je pravi trenutak za uloviti ih.

Ljetni lookovi, baš kao i oni jesenski i zimski, nisu potpuni bez dobrih cipela ili torbice, a ključne modele za ovu sezonu možemo naći u Karla trgovinama.

Pas de Rouge 'sling back' sandale.

Pas de Rouge 'sling back' sandale

Ova omiljena shopping destinacija mnogih trendseterica cijele godine nudi pregršt modela cipela i torbica vodećih svjetskih brendova, a najtraženiji su trenutno na odličnom popustu do 30 posto!

Osim u fizičkim trgovinama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku, sve cipele i torbice iz ponude možete pronaći i u Karlinom online shopu, a razveselit će vas i to što je dostava potpuno besplatna. Ono po čemu se ponuda Karla trgovina izdvaja od drugih jesu svjetski poznati brendovi koji već godinama garantiraju kvalitetu svojih proizvoda - Marc Jacobs, Coccinelle, Furla, Tosca Blu, See by Chloé i Tory Burch.

Torbica kao neizostavan modni dodatak

Još su se u prvim ljetnim kolekcijama brendova istaknuli modeli torbica kakve ćemo nositi cijelu sezonu, a neki od njih su svakako "bucket" torbice koje su već nekoliko sezona zaredom 'it' model. Kako obično imaju kratak remen, nose se u ruci, oko podlaktice, ali postoje i modeli s dugim remenom za nošenje oko tijela.

Coccinelle 'bucket' torbica

Jedne od najtraženijih "bucket" torbica su svakako Coccinelle modeli koji se savršeno spajaju s Twinset lepršavim ljetnim haljinama te ih trenutno možete pronaći na popustu.

Marc Jacobs Box torba

Tory Bruch Camera Bag torbica ružičasta

Tory Burch Camera Bag torbica plava

Ne smijemo zaboraviti ni četvrtaste torbe, među kojima se ističe Marc Jacobs hit model "Box". Od najtraženijih klasičnih torbica preko tijela tu je Tory Burch "Camera Bag" model u jarkim bojama za snažan dojam.

Furla Mini Pastel torbica ružičasta

Još jedan neizostavan model za sve prilike jest Furla kožna torbica na preklop s remenom za nošenje na ramenu ili preko tijela. Jednostavna je, a opet efektna!

Udobne sandale za lak korak

Uz torbice će se sjajno uklopiti i hit sandale kojih u ponudi Karla trgovinama ne nedostaje. Osim klasičnih na visoku petu, ove su godine posebno popularne ravne s nešto debljim potplatom.

See by Chloe sandale

Tosca Blu sandale s platformom

Na popustu se trenutno nalaze sportski-chic modeli brenda See by Chloe, Tosca Blu, ali i elegantne sandale s ravnim potplatom koje neodoljivo pristaju i dnevnim i večernjim ljetnim modnim kombinacijama.

Tosca Blu ravne sandale

Trend među obućom koji nam se ponovno uvukao u ormare jesu takozvane "sling back" sandale s otvorenom petom.

Istovremeno su udobne, elegantne i trendi te su zbog toga odličan ljetni izbor u kombinaciji s mini suknjama, culotte hlačama ili pak maksi haljinama.

Pas de Rouge 'sling back' sandale

Budući da je peta otvorena, nema neugodnog tiskanja pa su kao stvorene za cjelodnevno nošenje. Talijanski brend Pas de Rouge nudi izuzetno lagane, udobne modele u kojima nećete proći nezamijećeno.

I na kraju, trend koji ne prolazi - natikače. Iako su tijekom povijesti doživjele brojne uspone i padove, vratile su se na modni vrh pa ih ponovno rado nosimo na apsolutno sve. Zeleni Loriblu model s uzorkom krokodilske kože odlično će pristajati uz kratke hlače i bluze u safari stilu.

Loriblu natikače s krokodilskim uzorkom

Dakle, ne čekajte, već ulovite najtraženije modele torbica i cipela u Karla trgovinama ili na webshopu. Ugodan shopping!

Sadržaj je nastao u suradnji s Karlom.

Linker
19. travanj 2024 08:55