Getty Images
PROFESSIONAL HIJALURON HIDRATOR 4H

Zašto je hijaluron toliko važan za našu kožu? Otkrivamo sve što o njemu trebamo znati

Hijaluron, taj čarobni izraz koji nas asocira na savršeno zdravu i glatku kožu s godinama nam treba sve više. Otkrili smo moćni novitet koji lako možete naručiti i iz udobnosti svoga doma, jer - važno je u ovim trenucima ostati siguran, ali i poticati kupnju domaćih brendova.

Da, hijaluronska kiselina je posljednjih godina postala ultimativni dio preparativne kozmetike i poznata kao čudotvorac koji briše bore i našoj koži vraća vlažnost. Hijaluronska kiselina je esencijalni prirodni dio naše kože koji ujedno gradi i druga tkiva, zglobove i hrskavice.

Kozmetičku popularnost je dobio zbog svoje sposobnosti vezanja vode, čime zaglađuje bore i pruža nam zdravi sjaj.

Beautiful Happy Smiling Young Woman With Fresh Natural Facial Makeup On Beauty Face. Closeup Portrait Of Sexy 
Female Model With Healthy Glowing Soft Smooth Pure Clean Skin. Skincare. High Resolution
Getty Images/iStockphoto

Kako starimo, tako s godinama razina hijaluronske kiseline opada. Ipak, uzrok tome ne trebaju biti samo godine, već i način život.


Zašto nam je s godinama nedostaje

Stres, neuravnotežena prehrana, manjak sna i pušenje pridonose smanjenju hijalurona. Bez obzira na to pazite li na svoje navike ili ponekad ipak malo pokleknete, u svoju beauty rutinu svakako trebate uvrstiti hijaluron kako biste dobili na što boljoj elastičnosti kože.

Jedan od odličnih načina za usvajanje hijalurona u svoju dnevnu rutinu jest novitet iz Olivala. Riječ je o Olival Professional Hijaluron hidratoru 4H.

Sam naziv već otkriva kako u sebi sadrži četiri vrste hijalurona koji dubinski hrane kožu te joj vraćaju njezinu itekako potrebnu vlažnost.

Osim što u sebi sadrži četiri vrste hijalurona, ne morate strahovati kako će reagirati na vaš tip kože jer izvrsno djeluje i na najosjetljiviju!


Zašto baš ovaj proizvod?

Olival Professional Hijaluron hidrator 4H možete koristiti kao samostalni proizvod jer osim hijalurona, u sebi sadrži poliglutaminsku kiselinu koja pomaže kod vraćanja vlažnosti, ektoin koji štiti i jača hidrolipidnu barijeru te provitamin B5 potiče elastičnost i umiruje kožu.

Ako ipak preferite više koraka, Olival Professional Hijaluron hidrator 4H možete kombinirati i sa serumom. Ovaj, doista revolucionarni proizvod na hrvatskom tržištu stoji 119 kuna, a može se, s obzirom na trenutnu situaciju i preporuke da ne odlazimo na mjesta gdje je puno ljudi - kupiti i putem Olival webshopa.

Linker
23. travanj 2024 15:41