Press
nikad nije rano

Za one koji već pripremaju božićne poklone: Izašli prvi beauty adventski kalendari, i izgledaju opasno dobro

Ovisnice o kozmetičkim proizvodima ništa neće razveseliti poput hrpe mini pakiranja najpopulanijih ruževa, kremica, maskara i parfema. Adventski beauty kalendari za 2020. počeli su pokazivati svoja lica, a neki su već izašli u prodaju.

Svake godine poznati online dućani, baš kao i brojne kozmetičke tvrtke, izbacuju adventske kalendare koji planu u trenu, bez obzira na cijenu.

Njihov bogat sadržaj odličan je poklon, ali i fantastičan način da se za nižu cijenu isproba gomila proizvoda koje bi si rijetko tko pojedinačno mogao priuštiti.

Poznati online dućan ASOS za sada ima najpristupačniji, premda izuzetno dobar adventski kalendar, dok najvišu cijenu drže luksuzni dućani poput Net-a-Portera i Harrodsa.

Pogledajte kako će ove godine izgledati paketići o kojima će maštati zaljubljenice u kozmetiku.

Postoji li išta slađe od Lushovih mini kupki i proizvoda za masažu i njegu u božićnom izdanju? Ovaj neodoljiv adventski kalendar s 24 proizvoda koštat će vas 185 funti, a u prodaju izlazi 27. listopada.

Lush

Adventski kalendar brenda Benefit, s 12 mini izdanja njihovih best sellera već je u prodaji. U atraktivnom pakiranju kriju se maskara, rumenilo, highlighter, primer i još mnogo toga... Cijena? 59 funti (ASOS).

Benefit

L'Occitane ova godine izbacuje čak dva beauty kalendara - klasični i luksuzni, premda se i u 'klasičnom' (na fotografiji) krije čisti luksuz. Klasični je adventski kalendar ovog poznatog beauty brenda ilustrirala Edith Carron, a nosit će cijenu od 53 funte. U prodaji je od ovog tjedna.

L'Occitane

Luksuzni kalendar online dućana Net-a-Porter u prodaju izlazi 21. listopada, a sadrži 25 proizvoda koji bi inače vrijedili vrtoglavih 1120 funti. Cijena? Paprenih 240 funti.

Net-a-Porter

ASOS-ov adventski kalendar već se sada može kupiti, a u njemu se nalaze proizvodi trendi beauty brendova - od preparativnih do dekorativnih. ASOS, 29 funti

ASOS

ASOS je mislio i na muškarce. Kalendar za 12 dana iznenađenja, s proizvodima za njegovanje lica, brkova i brade već je u prodaji. ASOS, 29 funti.

ASOS

Slavni beauty dućan Cult Beauty u svoj je kalendar uvrstio mini izdanja najprodavanijih proizvoda godine. Za cijenu od 199 funti, kupci će dobiti proizvode vrijedne 930 funti plus "zlatnu kartu" za shopping po izboru u dućanu. 15 funti od svake prodaje odlazi u dobrotvorne svrhe.

Cult Beauty

12 dana čarolije s mini Origins proizvodima u koje su uvršteni sami bestselleri. Ovaj neodoljiv adventski kalendar u prodaju izlazi 1. listopada 2020.

Origins

Čitajte i:

Kozmetičarka Jennifer Aniston otkrila tri neobična trika zbog kojih koža njezinih klijentica izgleda tako dobro

Uskoro ćemo svi željeti ovakvu frizuru: Najveći trend za jesen 2020. tako je poželjan, ali ne i lako nosiv

Mnogi se srame priznati, ali ne i ona: Gwyneth ne zazire od injekcija, evo što koristi umjesto botoxa

Linker
14. travanj 2024 20:30