OVO IZGLEDA NESTVARNO

Za ne povjerovati! Glumica pokazala koliko ima kozmetike kod kuće

Dok u svom domu sjedi na podu okružena šminkom, glumica Drew Barrymoore izgleda nestvarno – pod u njezinoj sobi je potpuno zatrpan slatkim ženskim radostima!

'Totalna sam ovisnica kad je kozmetika u pitanju! Nisam plaćena da reklamiram niti jedan od ovih proizvoda. Tu je samo kozmetika koju volim. Uvjerena sam da kad brinemo za sebe i svoj izgled, kad se njegujemo, manje se bavimo svojim malim smiješnim nesigurnostima. Nemam vremena odlaziti u beauty salone, jednostavno nemam, i uvijek se oduševim kad nađem sve što trebam – kod kuće. I ne želim riskirati sa svojim licem, pa pokušavam pronaći načine i proizvode koji su sigurni po zdravlje i koji mi najbolje odgovaraju. I dalje ću putovati svijetom, istraživati inovativne laboratorije i educirati se o sjajnim mogućnostima! Volim biti ženstvena. Žena. Mama', napisala je Drew Barrymoore na svom Instagramu pokraj fotografije koja izaziva zavist kod žena.

Komentari koji se nižu pokraj fotografije idu u istom smjeru: 'Daj meni samo mali djelić ovog carstva'.

Iza Drew su tri braka, s Jeremyjem Thomasom bila je od 1994. do 1995. zatim od 2001. do 2002 s Tomom Greenom, a lani u kolovozu razvela se od Willa Kopelmana nakon četiri zajedničke godine. S Willom Kopelmanom ima i dvoje djece, obje kćerkice - četverogodišnju Olive i trogodišnju Frankie, a posao i roditeljske obveze objašnjavaju njezin nedostatak vremena za odlaske u kozmetičke salone.

Linker
20. travanj 2024 10:55