Sumnjiva figura

Voditeljica pozirala u badiću, krenula pitanja: 'Zašto odjednom izgledaš toliko mršavije?'

Tisuće i tusuće likeova, ali i niz kritika primila je voditeljica na račun jedne škakljive fotografije koju je objavila na svom Instagramu

Zanosna britanska glumica, model i televizijska voditeljica Kelly Brook poznata je po svojim oblinama i gdje god se pojavi izazove komentare koji baš i ne idu uvijek u istom smjeru... I dok je u svega nekoliko sati za fotografiju u uskudnom kupaćem kostimu prikupila 21.000 likeova, nanizalo se na Instagramu Kelly Brook i podosta manje pozitivnih komentara. Dok većina njezinih pratitelja smatra da ne slovi bez razloga za jednu od najljepših žena svijeta, ženu savršenih proporcija (što su svojedobno sugerirali čak i znanstvenici sa Sveučilišta u Teksasu!), drugi je ne vide prirodnom ljepoticom već smatraju da Photoshop čini svoje.

Kako bilo, 37-godišnju Kelly Brook na 168 centimetar visine krase mjere 99-63-91 i mršavica, definitivno, nije. Sve objave voditeljice govore da se nimalo ne srami svojih oblina, no posljednja je ipak mnoge bacila na noge: 'Kako to da je tvoj struk upola tanji nego na svim ostalim fotografijama', napisao je jedan od pratitelja, a drugi dodao: 'Trebala bi otkazati svom photoshop dizajneru!'.

'Nije bilo photoshopa. došla sam ovdje na detoksikaciju organizma i već sam izgubila tri, četiri kilograma', odbrusila je Kelly na kritike na Twitteru.

No, bilo je tu i pohvala: 'Imaš najljepše tijelo na planeti', napisao je jedan od obožavatelja, a drugi se nadovezao: 'Lijepa s koje god strane je gledaš'.

A post shared by Kelly Brook (@iamkb) on

Linker
20. travanj 2024 00:12