Getty Images for Victoria's Secr
Trbuščić raste

Viktorijina anđelica blista: Do jučer nitko ne bi rekao da je trudna, a sada se ovako hvali

Prije više od mjesec dana nosila je reviju donjeg rublja brenda Victoria's Secret, samo nekoliko tjedana nakon toga objavila je da sa zaručnikom očekuje drugo dijete, a sada se njezina trudnoća vidi u punom sjaju.

Viktorijina anđelica Candice Swanepoel od sredine prosinca uživa na odmoru u Brazilu, gdje je sa zaručnikom, brazilskim modelom Hermannom Nicolijem i sinom Anacom dočekala Novu godinu. 29-godišnja manekenka koja je krajem studenoga u Šangaju nosila reviju brenda Victoria's Secret ne skriva sreću zbog druge trudnoće u kojoj u potpunosti blista. Nasreću, jedna je od onih trudnica koje ne muče jutarnje mučnine, a još do prije tjedan dana nitko niti ne bi rekao da je u „drugom stanju“. Naime, u bijelom jednodijelnom kostimu u kojem su je fotografi uhvatili kako uživa na plaži nekoliko dana prije Božića njezin se trudnički trbuščić niti ne nazire. Ipak, ovog je puta situacija bila potpuno drugačija – što zbog trudničkog tjedna više, a što zbog odjevne kombinacije u kojoj je njezina trudnoća došla do punog izražaja.

*EXCLUSIVE* ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY ** Fernando De Noronha, BRAZIL  - *WEB MUST CALL FOR PRICING*South African Victoria Secret's Model Candice Swanepoel pictured relaxing on the Beach while taking a break from a Photo shoot on the island of Fernando De Noronha.
*PICTURES TAKEN ON 15/12/2017*

Pictured: Candice Swanepoel

BACKGRID UK 19 DECEMBER 2017, Image: 358207029, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN BRAZIL ** Bahia, BRAZIL  - *EXCLUSIVE*  - Candice Swanepoel displays her pregnant belly on a stroll in the square in Trancoso. The Victoria's Secret Angel revealed in December 2017 she is pregnant with her second child.

Pictured: Candice Swanepoel

BACKGRID USA 2 JANUARY 2018, Image: 359045613, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Za uživanje na plaži Candice je odjenula crveni bikini s bijelim točkicama lukszunog brenda Marysia, koji je omiljen među zvijezdama, a kombinirala ga je s bijelim hlačama na kopčanje duž nogavice.

Južnoafrička manekenka u istom je bikiniju dočekala Novu godinu sa svojim 14-mjesečnim sinom Anacom i zaručnikom Hermannom s kojim je u vezi još od svoje 17. godine. Par se upoznao u Parizu prije 12 godina, a za 10. godišnjicu veze odlučili su se zaručiti, iako o vjenčanju još uvijek ne otkrivaju nikakve planove.

Linker
24. travanj 2024 20:35