Viralni hit

Uz ovaj trik s TikToka stavljanje umjetnih trepavica nikad nije bilo lakše

Ono što vam treba su umjetne trepavice kao i ljepilo za njih, uvijač, vosak za obrve i čisti aplikator s četkicom.

Oči su ogledalo duše, brojni hvalospjevi ljepoti spominju baš taj dio našeg lica, stoga ne čudi što ih mnoge žene (i muškarci) žele dodatno naglasiti. A ništa ne ističe oči bolje od dugih i gustih trepavica, znaju to i korisnici Tik Toka koji su doslovno ‘poludjeli‘ za novim trikom za ultralagano stavljanje umjetnih trepavica. Onaj koji se toga domislio spojio je nekoliko pomagala koja ne služe za stavljanje trepavica - ali u njegovoj režiji uspješni su u toj misiji.

Sve što vam treba su vosak za obrve, ljepilo za trepavice, uvijač za trepavice i naravno - par umjetnih trepavica. Ovaj viralni trik oduševio je korisnike TikToka koji i sami priznaju da nisu vjerovali kako će im taj savjet upaliti. Svi kojima treba dodatna pomoć kod naglašavanja trepavica znaju koliko aplikacija umjetnih trepavica zna djelovati zastrašujuće, no ovaj način, kune se njegov tvorac, garantira brzo i jednostavno apliciranje.

Trik je prvi predstavio Adrián Ríos koji na toj mreži dijeli beauty savjete - na sebi je pokazao kako brzo i jednostavno na oči staviti umjetne trepavice i to uz pomoć uvijača.

Ono što vam treba su umjetne trepavice kao i ljepilo za njih, uvijač, vosak za obrve i čisti aplikator s četkicom.

Prvo odrežite umjetne trepavice na duljinu koja odgovara vašem obliku očiju. Također, ako su vaše prirodne trepavice ravne, uvijte ih prije nego krenete s bilo čim drugim.

image

Uvijač trepavica može poslužiti za stavljanje umjetnih trepavica.

UNSPLASH

Zatim na uvijač s donje strane stavite malenu količinu voska za obrve, na što stavite umjetnu trepavicu. Ríos u svom TikTok tutorijalu objašnjava kako je "vosak za obrve neophodan, jer je dovoljno jak da zadrži trepavice na mjestu dok otvarate uvijač i stavljate ga na oko, ali nije jači od ljepila". Kad stavljate umjetnu trepavicu na uvijač, pazite da su one okrenute ‘prema van‘, baš onako kako bi bile i prirodne kada ih uvijate.

Treći korak je da malu količinu ljepila stavite na četkicu, kojom ćete pažljivo to ljepilo rasporediti kroz svoje trepavice. Pazite da ljepilo aplicirate na donji dio trepavica, a ne s one strane gdje je kapak. Ako nemate čistu četkicu, možete ljepilo staviti direktno na trepavice, ali mnogi koji su isprobali trik komentirali su da je s aplikatorom preciznost mnogo veća.

Posljednji korak je da uzmete svoj uvijač, na kojem je umjetna trepavica, smjestite je ispod svoje prirodne (s one strane gdje je ljepilo) i uz pomoć uvijača - pričvrstite ih na svoje trepavice i kapke.

image
UNSPLASH
Linker
16. travanj 2024 16:15