Burak i Fahryje vjenčali su se 2017.
 Instagram
Turska posla

Uvijek savršeno našminkana Bali-begova supruga pokazala potpuno prirodno lice

Čak 9.500 komentara izazvala je turska glumica Fahryje Evcen fotografijom na kojoj na njezinom licu nema ni traga make-upa

Turska glumica Fahryje Evcen, rođena u njemačkom Solingenu, koja je prije godinu dana zauvijek zarobila srce jednog od najpoznatijih turskih ljepotana, glumca Buraka Özçivita, slovi za ljepoticu bez mane. I dok je se na malim ekranima, kao i na društvenim događanjima, može vidjeti uvijek besprijekorno našminkanu, ona za medije uvijek govori da se privatno šminka minimalno.

Na svom je Instagram profilu napokon objavila i fotografiju na kojoj na licu nema baš ni trunčice make-upa i zaslužila gotovo 750.000 likeova i 9.500 komentara, mahom pozitivnih. Jedna je od žena današnjice koja ističe da je ljepota duše najvažnija za sjaj u očima, za vanjsku ljepotu. Njezina slava, slava njezinog supruga, ali i to isticanje jednostavnosti života priskrbili su joj 7,4 milijuna pratitelja na Instagramu. Tu je njezin suprug ipak nešto popularniji, s njih čak 11,5 milijuna!

Za Buraka Özçivita se udala 29. lipnja prošle godine u palači Sait Halim Paşa Yalısı, drevnom zdanju na europskoj obali Bospora u istanbulskoj općini Sariye. Nakon svadbe nestali su pred svjetlima reflektora i skrivali se, samo njih dvoje, na plažama Maldiva. Uskoro će slaviti prvu godišnjicu braka, a njihove zajedničke fotografije govore da žive bajku.

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram
Burak i Fahryje vjenčali su se 2017.

Linker
19. travanj 2024 10:00