WireImage
SENZACIONALNE ŽENE

Zanosne nakon 50-e: Tajne spektakularnog izgleda holivudskih zvijezda

Premda su prešle pedesetu, tri holivudske zvijezde svojim izgledom imponiraju i dvostruko mlađim ženama, a evo koje su tajne njihovih senzacionalnih pojava.

JULIANNE MOORE

“Ambasadorica” starenja s elegancijom i protivnica plastičnih operacija, američka glumica Julianne Moore (58) opsesivno se štiti od sunčevih zraka svakodnevno nanoseći kremu sa zaštitnim faktorom i hodajući sjenovitom stranom ulice.

NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 07: Actress Julianne Moore is seen leaving the Longchamp SS20 Runway Show at Hearst Plaza, Lincoln Center during NYC Fashion Week on September 07, 2019 in New York City. (Photo by Gilbert Carrasquillo/GC Images)
GC Images
Julianne Moore

Obožava ulja za lice, a na njegujuće tretmane odlazi jednom mjesečno: preferira radiofrekvenciju i mikrostruju uz antiage masažu lica. Jedan od razloga zašto godinama uspijeva zadržati fit figuru je joga, koju prakticira do četiri puta tjedno, a uz koju povremeno odradi i detoks tijela - sokovima od čistoga soka voća i povrća. Izbjegava mliječne proizvode, alkohol i šećer.

Juno Antioxidant + Superfood ulje za ujednačavanje tena i sjaj kože 235 kn; Ultime Le Bain šampon za ‘umornu’ kosu bez sjaja 164,40 kn KÉRASTASE; SUNDAY RILEYSuper Acids Sleep noćni serum za lice 541,90 kn RODIAL

JENNIFER LOPEZ

Izgled američke pjevačice Jennifer Lopez (50) naprosto ostavlja bez daha: oskudna haljina u kojoj je prošetala pistom na reviji kuće Versace na milanskom Tjednu mode otkrila je mišiće o kakvima i znatno mlađe žene samo sanjaju. Lopez vježba minimalno četiri puta tjedno, a toliko je posvećena treningu da ima privatnog trenera u svakom gradu u kojem odsjeda.

MILAN, ITALY - SEPTEMBER 20: Jennifer Lopez walks the runway at the Versace show during the Milan Fashion Week Spring/Summer 2020 on September 20, 2019 in Milan, Italy. (Photo by Jacopo Raule/Getty Images)
Getty Images
Jennifer Lopez

Njezini treninzi kombinacija su kardiovježbi i onih za snagu, a na sceni je i zaplesala na šipci, što je nedavno svladala pripremajući se za film “Prevarantice s Wall Streeta”. Sve te aktivnosti prati i rigorozan režim prehrane bogat zelenim povrćem, svježim voćem i proteinima. Ne konzumira alkohol, a u restoranima uvijek traži niskokalorična jela. Izbjegava i kofein jer tvrdi da oni najprije unište ljepotu kože. Kaže da joj je u zadržavanju lijepog izgleda važna i jedna mantra - svakodnevno si ponavlja da je “mlada i bezvremenska”. Anti-age saveznici su joj i ulja za lice, salicilna kiselina te visok zaštitni faktor.

Hidratantni balzam za usne 312,90 kn BY TERRY; Organsko arganovo ulje za kosu i kožu, 209 kn NEAL’S YARD REMEDIES; Losion za njegu lica i tijela 149,90 kn CETAPHIL

JENNIFER ANISTON

Američka glumica Jennifer Aniston (50) izjavila je kako mlađahan izgled zahvaljuje ocu s grčkim korijenima, no njezina rutina prehrane i tjelovježbe dokazuje kako nije baš sve u genetici. Osim što konzumira mnogo svježeg voća i povrća, vježba gotovo svakodnevno.

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - AUGUST 15:  Jennifer Aniston at
WireImage
Jennifer Aniston

Najdraži su joj joga i boks, nakon kojih obavezno meditira. Izbjegava sokove, prženu hranu i alkohol, a pije tri litre vode na dan, mnogo spava i ne izlazi iz kuće bez zaštitnog faktora na koži. Kad je u pitanju njega, kombinira odlaske na tretmane poput faceliftinga mikrostrujom, laserom ili radiofrekvencijom uz kvalitetne preparativne proizvode. Nedjelja je pak njezin SPA dan kod kuće, kada radi tretmane lica, eksfolijaciju tijela i koristi maske za spavanje. Za kraj, prema preporuci kolegice i prijateljice Courtney Cox, opušta se u infracrvenoj sauni - jer, kaže, intenzivira sjaj kože.

Masažer za lice 1600 kn JILLIAN DEMPSEY; Krema za njegu lica 1299 kn LA MER; Vinoperfect esencija za sjaj lica 145,90 kn CAUDALIE

Linker
18. travanj 2024 02:21