MOĆAN SASTOJAK

Za trenutke potpunog opuštanja: Evo zašto proizvode od lavande trebate uvrstiti u svakodnevnu njegu kože!

Želite li meku i svilenkastu kožu, ovaj moćan sastojak u kombinaciji s prirodnim uljima u nježnoj formuli bit će sve što vam je potrebno za dnevnu njegu tijela!

Lavanda je jedna od najpoznatijih i najpopularnijih biljaka diljem svijeta. Tijekom povijesti koristila se u različite svrhe, a tu svestranost je zadržala i danas. Upotrebljava se u kulinarstvu, medicini i kozmetici, a njeno opojno eterično ulje zbog svojih snažnih umirujućih svojstava popularan je sastojak u kupkama i kremama za regeneraciju kože. Čaj od lavande, također poznat po svojoj ljekovitosti, smanjuje osjećaj anksioznosti te pomaže kod nesanice i glavobolje.

image

Prekrasni ljubičasti cvjetovi bogatih grmova lavande smatraju se savršenim sastojkom za njegu kože.

SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Riješite se pigmentacijskih mrlja uz NIVEA LUMINOUS630 kremu za ruke

Zbog svih navedenih svojstava ovi prekrasni ljubičasti cvjetovi bogatih grmova lavande smatraju se savršenim sastojkom za njegu kože.

Svilenkasto meka i podatna koža

Upravo zato je NIVEA Lavanda losion za tijelo spojio provjerena njegujuća svojstva NIVEA proizvoda s umirujućim blagodatima lavande prirodnog porijekla. Prepustite se NIVEA serumu koji pruža vašoj koži intenzivnu hidrataciju do 48 sati, dok ju lagana formula s opuštajućim mirisom lavande čini svilenkasto mekom i podatnom na dodir već pri prvom korištenju.

Novi NIVEA Lavanda losion za tijelo namijenjen je onima koji od losiona za tijelo očekuju više od same hidratacije!

Njegujuća formula s uljima prirodnog porijekla jednostavno se nanosi i brzo upija, a zahvaljujući NIVEA serumu, koža će biti intenzivno hidratizirana do 48 sati. Sastojci u kojima je nakon prerade očuvano više od 50% prirodnog stanja, uključujući i vodu - dat će vašoj koži sve što joj je potrebno za dugotrajnu mekoću.

image

NIVEA losion priuža 48-satnu hidrataciju.

PRESS

Losion je u trgovinama dostupan od studenog ove godine, a preporučena cijena za pakiranje od 400 ml je 34,79 kuna.

Linker
18. travanj 2024 15:23