Getty Images
Počnite već danas!

Ukradi trikove poznatih: Kako se holivudske zvijezde bore protiv celulita?

Blistavog tena i savršeno našminkane, glatke, sjajne kože, minuciozno manikiranih noktiju i s nestvarno dobrim frizurama – nevjerojatno, ali holivudske glumice i pjevačice uvijek uspijevaju izgledati besprijekorno. No to je samo ono što vidimo na fotografijama i pomno režiranim javnim pojavljivanjima.

Prava istina je puno drugačija: unatoč milijunima na bankovnim računima, poznate su dame građene od istog materijala kao i sve ostale, samo "malo" više novca i vremena ulažu u svoj izgled.

No dok je šminku, skupu haljinu i novu frizuru moguće kupiti, celulita – s kojim se bori čak 90 posto žena – nije se moguće riješiti uz pomoć novca. Doduše, aparati za ublažavanje izgleda narančine kore mogu pomoći, no prave promjene dolaze iznutra, a to znaju i ove holivudske zvijezde.

Kim Kardashian

NEW YORK, NY - MAY 01:  Kim Kardashian West attends the
Getty Images

Možete li vjerovati da je američka starleta nakon što su neretuširane fotografije njezine stražnjice obišle svijet izgubila čak sto tisuća followera na Instagramu? Iako u javnosti promovira "plastičnu" sliku sebe, celulit nikada nije bio nešto što je Kim Kardashian skrivala, što reakciju njezinih obožavatelja čini još neobičnijom. Štoviše, u jednoj od epizoda svog reality showa "Keeping Up with the Kardashians" se podvrgnula tretmanu neinvazivnim aparatom VelaShape, a i u više je navrata izjavljivala kako se hrani po režimu dr. Atkinsa, što podrazumijeva vrlo malu količinu ugljikohidrata te velik unos svježeg povrća i nemasnog mesa u organizam.

Miranda Kerr

NEW YORK, NY - MAY 01:  Miranda Kerr attends the
Getty Images

Iako je inače gledamo u donjem rublju i kupaćim kostimima u kojima izgleda besprijekorno, i Viktorijina anđelica Miranda Kerr bori bitku s celulitom. Tajna njezine glatke kože je u "suhom četkanju": svako jutro drvenom četkom s prirodnim vlaknima riba bedra i guzu te na taj način potiče cirkulaciju i istovremeno odstranjuje mrtve stanice kože.

Gwyneth Paltrow

Getty Images

Osim zdrave prehrane – o kojoj je napisala i knjigu – holivudska glumica kožu čvrstom i glatkom održava uz pomoć foam rollera. Radi se o valjcima obloženim pjenom koji se rolaju po mišićima, a koji imaju višestruki učinak: pomažu uklanjanju bolova u mišićima te omogućuju bolju cirkulaciju i oksigenizaciju tkiva.

Jennifer Lopez

Getty Images

Tajna njezine vrhunske linije, besprijekorne kože i gotovo nestvarne mladolikosti leži u strogom režimu prehrane. Pop diva se, naime, hrani po receptu holivudskog doktora Howarda Murada koji smatra da je najbolja obrana od celulita - ali i starenja - jačanje kože uz pomoć hrane: Jennifer Lopez živi na svježem špinatu, jede mnogo salate, citrusnog voća, maslinovog ulja i lanenih sjemenki.

Cameron Diaz

Getty Images

I holivudska glumica je poklonica filozofije dr. Murada i živi slično kao i njezina kolegica Jennifer Lopez s tim da se Cameron Diaz "kune" u blagodati povrtne juhe i zelenog čaja, stoga ne čudi da uz glatku kožu uspijeva održati i besprijekornu liniju.

Jennifer Aniston

Getty Images

Tijelo na kojoj joj zavide i duplo mlađe kolegice Jennifer Aniston održava uz pomoć joge i trčanja, a s obzirom na to koliko ulaže u svoju liniju teško je i zamisliti da se na njezinim bedrima može pojaviti i trunčica celulita. Kako bi to spriječila, Jennifer redovito odlazi na tretmane limfne drenaže nakon čega slijedi omatanje morskim algama. Cijena? Prava sitnica, 290 dolara po tretmanu.

Jessica Biel

Getty Images

Glumica i supruga pop pjevača Justina Timberlakea uzda se u moć tjelovježbe: intenzivnim kružnim treninzima održava vitku liniju, a na taj način osigurava i dobru prokrvljenost mišića, esencijalnu za suzbijanje postojećeg i sprečavanje nastanka novog celulita. Uz to, procesuirane hrane na njezinom tanjuru – nema.

Linker
14. travanj 2024 03:16