Getty Images/iStockphoto
PURE COCONUT

Snaga kokosa kao savršena njega kože

Užurbani način života, stres i manjak slobodnog vremena situacije su koje nas sve muče s vremena na vrijeme, ali bez obzira na to, morate pronaći trenutak kada ćete se posvetiti samo sebi.

Dovoljno vam je pola sata da si u okrilju vlastite kupaone napravite pravu SPA oazu koje će vas relaksirati, a istovremeno njegovati vašu kožu. Kozmetika Afrodita i ove godine oduševljava svojom 100% SPA linijom koja je namijenjena za sve tipove kože, a izrađena je od 100 posto prirodnih sastojaka. Ono što dodatno čini liniju neodoljivom jest njezin najbitniji sastojak – kokos.

Svoj kućni SPA ritual svakako započnite uklanjanjem mrtvih stanica kože, tj. klasičnim pilingom. Kokosov piling za tijelo u sebi sadrži prirodno abrazivna kokosova brašna koja nježno odstranjuju odumrle stanice epiderme. Ipak, dodatno u sebi sadrži potpuno ekološko kokosovo ulje i karite maslac koji obnavljaju i hrane kožu te je štite od preranog starenja.

Nakon pilinga, vrijeme je za hidrataciju kože. Tonik kokosova voda donosi iznimnu snagu svježine te osigurava prijenos vlage u dublje slojeve kože i poboljšava prodiranje aktivnih sastojaka iz daljnje njege. Sve što trebate je raspršiti tonik po licu, a ako želite oporaviti oštećenu kosu, tonik možete slobodno koristiti i u tu svrhu.

Za sam kraj vašeg SPA tretmana, koristite Light maslac za tijelo. Djevičansko hladno prešano kokosovo ulje u sebi ima visoki sadržaj prirodnih masnih kiselina kojima potiče obnovu stanica kože. Ulje djeluje kao prirodni antioksidans te štiti kožu od isušivanja, a čitavu njegu dodatno upotpunjuje miris kokosa.

Linker
15. travanj 2024 09:08