Getty Images
TRI PROIZVODA ZA UGODNO SUNČANJE

Naše čitateljice isprobale tri proizvoda za sunčanje: 'Bez njih više ne idemo na plažu'

Kako bismo olakšali pripreme za ljetne vrućine i odlazak na plažu u suradnji s Biobazom nagradili smo 30 sretnica paketom za sunčanje u kojem su se nalazile Ready for Sun kapsule, Biobaza kraljevski pekmez i Biobaza Sun Bee Balm. Nakon uživanja na moru javile su nam se naše čitateljice s dojmovima i poručile: "To je paket bez kojeg više ne idemo na plažu".

Od tri proizvoda koja su se ove godine našla u njihovim torbama, najviše ih je oduševio i iznenadio kraljevski pekmez. Radi se o Biobazinom preparatu za brzo tamnjenje i postizanje brončanog tena koji je obogaćen ekstraktom ljubičaste mrkve. Ona obiluje antocijaninima i beta-karotenom, snažnog je antioksidativnog djelovanja i priprema kožu za izlaganje suncu. Naše recenzentice naglasile su da su već nakon nekoliko dana "uhvatile" divnu preplanulu boju.

- Inače teško tamnim i ovaj kraljevski pekmez mi je bio bolna točka, jer sam se bojala kako neće imati prevelikog učinka. Ipak, prevarila sam se… - napisala je Maja, a Iva bila oduševljena njegovom lakom mazivošću.

Kraljevski pekmez me oduševio: lako se razmazuje, odlično miriše i mojoj jako svijetloj koži je dao divnu boju u kratkom roku, što je inače nemoguće - Iva

Kristina je odmah "pala" na njegov neodoljiv miris koji je podsjeća na kakao karamele i dodala da će ga koristiti i ostatak ljeta – kako bi održala brončanu put.

Osim kraljevskog pekmeza, u njihovim torbicama našao se i balzam za usne Sun Bee Balm čijem mirisu nisu mogle odoljeti, a nakon kojeg su im usne bile "njegovane i meke". Kristinu je oduševilo i to što on ne ostavlja nikakvu boju na usnama te što se nije rastopio niti nakon cjelodnevne izloženosti suncu i visokim temperaturama.

Sun Bee Balm je nešto najdivnije što sam probala, savršen miris i njega za usne na suncu – Maja

Uz kozmetičke preparate, za plažu su se pripremale i kapsulama Ready for Sun, koje su im bile novost u ponudi, ali su primijetile da im je koža bila bolje pripremljena za sunce. Njihov zaključak je: "Paket proizvoda je odličan i sigurno ćemo ga ponovno koristiti"

Linker
12. travanj 2024 21:26