Getty Images/iStockphoto
Nikad lakše do preplanule puti

Marmelada od koje se ne deblja!

Marmelada za sunčanje postala je pravi klasik za brže postizanje preplanulog tena na plaži.

Pospješuje tamnjenje kože, a posljednjih nekoliko godina ultimativni je hit među svim ljubiteljicama preplanulog tena. Također, idealna je za relativno kratke godišnje odmore kada želimo maksimalno iskoristiti vrijeme za sunčanje i dobivanje boje. Ove godine Kozmetika Afrodita slavi već petu godišnjicu od prvog predstavljanja Afroditinog ljetnog hita - marmelade.

Budući da su u Kozmetici Afrodita oduvijek vjerovali u moć prirode i na nju se oslanjali dugi niz godina, odlučili su ove godine stvoriti novu Natural Marmeladu za brzo dobivanje prirodnog preplanulog izgleda! Odlikuje ju certificirana 99% prirodna receptura, a pogodna je i za njegu osjetljive kože!

Osim što će vam omogućiti prekrasan preplanuli ten, Afrodita marmelada za sunčanje njeguje vašu kožu zahvaljujući bazi s prirodnim uljima koji hidratiziraju i hrane kožu te joj pruža neodoljiv sjaj. Jojobino, maslinovo, kokosovo ulje ta karite i kakao maslac poboljšavaju elastičnost kože, a ujedno su primjereni i ako imate osjetljivu ili isušenu kožu.

A za sve ljubitelje suhih ulja, Afrodita ima varijaciju na temu u obliku marmelade u suhom ulju! Suho ulje pomoći će vam u bržem i intenzivnijem postizanju preplanulog tena, a dodatak šljokica pružat će vam neodoljiv sjaj koži. Suho ulje sadrži uljni kompleks od mrkve, maslina i oraha koji hrani, njeguje i vlaži kožu, a neodoljiv miris nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ako ste u potrazi za marmeladom koja ujedno ima i zaštitni faktor, Afrodita vam je omogućila i to. Tropical Marmelada sa zaštitnim faktorom 10 osigurat će vam sigurno, brzo i intenzivno dobivanje preplanulog tena. Zahvaljujući prirodnim sastojcima kao što su potpuno organsko kokosovo ulje, karite i kakao maslac te ekstrakt mrkve s visokom koncentracijom beta-karotena, marmelada vlaži kožu i opskrbljuje je hranjivim tvarima, a dodanim antioksidansima štiti je od negativnih vanjskih čimbenika i potiče obnovu stanica.

Afroditina marmelada idealna je za kombiniranje s još nekoliko ljetnih osvježenja i proizvodima za zaštitu od sunca iz Afroditine Sun Care linije, za osvježenje na plaži i nakon sunčanja, Sun Care Coco Joy maglica za tijelo i te za potpunu zaštitu Sun Care Sport krema s faktorom 30.

Za sam kraj, ne zaboravite na zaštitni faktor tijekom izlaganja suncu, ali i njegu nakon sunčanja. Nahranite svoju kožu i osigurajte joj hidrataciju mlijekom i jogurtom za njegu nakon sunčanja kako bi ugodno ohladili i mirili kožu te joj vratili izgubljenu vlagu.

Linker
18. travanj 2024 13:58