Profimedia, Backgrid USA
tijelo se borilo

J.Lo ima probleme kao svi mi: 'Probala sam izbaciti šećer, nuspojave su bile strašne'

'Kao da živim u nekoj drugoj stvarnosti, kao da to nisam ja', tim je riječima Jennifer Lopez opisala kako se osjećala kad je na deset dana iz prehrane ukinula sve oblike šećera. Javno je ispričala i da je dobila glavobolje, a patilo je i njezino psihičko zdravlje.

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez (49) je do prvog dana veljače, točno deset dana, bila na posebnom dijetnom režimu kojeg je provodila zajedno sa svojim partnerom Alexom Rodriguezom (43). Dijeta je to u kojoj su potpuno zabranjeni šećeri i ugljikohidrati. I dok se na društvenim mrežama hvalila rezultatima, prije svega trbušnim mišićima i zategnutom stražnjicom na koju je, uostalom, ponosna tijekom cijele svoje duge karijere, sada je napokon priznala i da je rigorozna dijeta imala i svoje posljedice.

Tijekom gostovanja u TV emisiji 'Ellen' s Ellen DeGeneres javno je progovorila s čim se borila: 'Moj trener Dodd Romero znao je da su šećeri i ugljikohidrati ono što volim, zato je ovaj put htio da drukčije pročistim organizam. 'Hajdemo jednostavno izostaviti te namirnice'. Pitala sam ga 'Potpuno? Misliš, ono, da deset dana jedem samo hladnu puretinu?'. Na to mi je rekao 'Pa da.'' ispričala je Lopez.

Potom je postala još teatralnija: 'Deset dana, ljudi. Bilo je jako teško. Nuspojave su bile nevjerojatne. Ne samo da sam imala glavobolje, već sam se osjećala kao da živim u nekoj paralelnoj stvarnosti ili svemiru. Jednostavno se nisam osjećala kao ja. Odjednom sam shvatila da sam ovisna o šećerima. Cijelo sam vrijeme mislila na to. Non-stop sam se pitala 'Kad mogu opet početi jesti šećer? Najprije ću pojesti jedan keks, onda ću pojesti malo kruha i onda ću pojesti kruh s maslacem', otkrila je svoju opsesiju koja ju je proganjala tih dana.

No, naglasila je i da smatra da je to u konačnici bio pozitivan šok za njezino tijelo, da je pročistila organizam i izgubila koji kilogram te, zahvaljujući paralelnom vježbanju, odlično istesala liniju.

Santa Monica, CA  - *EXCLUSIVE*  - The couple that sweats together stays together. At least, that seems to be Jennifer Lopez and Alex Rodriguez's motto. Pictured here at L.A Fitness with their personal trainer.

Pictured: Jennifer Lopez, Alex Rodriguez



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 405945906, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Miami, FL  -
Profimedia, Backgrid USA

Miami, CA  - *EXCLUSIVE*  - Jennifer Lopez meets up with a friend for lunch and shopping in South Beach. The fashionable duo hit up the trendy Lincoln Road shopping and dining area for their outing.

Pictured: Jennifer Lopez



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 410687941, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Linker
18. travanj 2024 14:50