Profimedia, INSTAR Images
Ubojiti trbušnjaci

Jennifer Lopez deset dana bila na dijeti iz noćne more: Ovo je rezultat

Pjevačka i glumačka diva završila je desetodnevni izazov koji je odradila zajedno s partnerom Alexom. Jedan od rezultata su i trbušni mišići koje pjevačica često s ponosom pokazuje.

Nakon deset dana dijete koja zvuči poput noćne more, Jennifer Lopez (49) je zadovoljna svojim rezultatima. S partnerom Alexom Rodriguezom (43) pratila je režim prehrane koji isključuje šećere i ugljikohidrate, a rezultatima se pohvalila i na društvenim mrežama.

'Upravo sam se vratila iz teretane, deseti je dan ljudi. Uspjeli smo, to je to! Osjećam se jako dobro', napisala je na svom Instagram profilu. Pjevačica i glumica je priznala da su se ona i Alex, inače bivši profesionalni sportaš, kroz ovih deset dana mučili, no da je spremna ponoviti ovaj izazov i to već za nekoliko dana.

Pjevačica vježba gotovo svaki dan u teretani, a društvo i motivacija je njezin partner s kojim je u vezi od početka 2017. godine. J.Lo preko društvenih mreža poziva obožavatelje da im se pridruže, a s njima dijeli i fotografije koje su svima inspiracija.

Pjevačica će uskoro napuniti 50 godina, a na izgledu bi joj pozavidjele i duplo mlađe od nje. Isklesani trbušnjaci zaštitni su joj znak koji s ponosom pokazuje u kratkim sportskim topićima. Čini se da je ovaj izazov na koji se odlučila jedna od tajni njezinog sjajnog izgleda.

Linker
15. travanj 2024 06:52