Ivana Mišerić
 Instagram
Dar prirode?

Ivana Mišerić pohvalila se neviđenim trbušnjacima: 'Ne pazim na prehranu ni ne vježbam, sve dugujem samo jednom'

Trbušni mišići ne mogu se izgraditi preko noći, ali neki pojedinci poput Ivane Mišerić mogu se njima pohvaliti bez da stupe nogom u teretanu. Simpatična radijska voditeljica otkrila je za Gloria.hr kako uspijeva održati vitku liniju, što je trenirala u mladosti i zašto sada niti ne pomišlja na sport.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić jedno je od najatraktivnijih lica na domaćoj sceni, što joj obožavatelji stalno davaju do znanja. Iako je za Gloria.hr priznala da ne vježba niti pazi na prehranu, Ivana se može pohvaliti trbušnjacima kakve bismo samo mogli poželjeti.

"Vrlo je jednostavno, jedem stres za doručak. Šalim se...potrošim to što pojedem jer sam relativno aktivna ovako preko dana. Od rane zore sam u pogonu pa je to to jer ne vježbam, a ni ne pazim što jedem. Jedem što želim, nekad više, nekad manje...", rekla nam je.

Na Instagramu je podijelila fotku na kojoj pozira u ogledalu u proljetnoj modnoj kombinaciji - sivim trapericama i kratkoj majici u boji kivija.

"Kiwana", našalila se Ivana ispod fotografije, ali ono što je bilo najviše u fokusu bio je njezin trbuh koji je izazvao brojne komentare.

"Ajmo se mijenjat za trbuhe malo", napisala joj je Ella Dvornik koja bi svaki čas trebala roditi drugo dijete, a kolumnistica Andrea Andrassy se nadovezala s "Trbuh svih trbuha".

Iako sada ne vježba, kao mlađa je trenirala, kaže, čisto zbog društva. "Rukomet i odbojku, a kao velika sam prije jedno dva mjeseca išla na aerobik. I dobro je bilo, ali brzo me prošlo", rekla nam je Ivana koja nikako ne može doći na "ti" sa sportom.

Ipak, ne može biti potpuno neaktivna jer ima psa, kujicu Fridu, zbog koje mora barem sat vremena dnevno provoditi vrijeme na otvorenom.

"U slobodno vrijeme stignem za vikend otići nekamo s njom. Bili smo u Opatiji za vikend pa smo prohodali dosta uz more. Ali ja i sport - nikako. Znam da to nije lijepo reći ...sigurno bih kvalitetnije živjela da barem nešto malo treniram, ali za sada ne ide", zaključila je voditeljica.

Linker
16. travanj 2024 06:44