njega tijela

In-shower losioni brz su i jednostavan način kako koži vratiti mekoću i vlagu bez stalnog mazuckanja!

Ako nemate naviku hidratiziranja kože tijela te vam mazanje nakon tuširanja predstavlja gnjavažu, za vas su onda idealni losioni koje možete nanijeti dok se tuširate.

Beauty navike poput redovitog čišćenja lica ili pranja tubi stječu se od ranih dana te ako niste naviknuti na njih, mogu vam se činiti kao još jedna u nizu obveza. Isto je s hidratacijom kože nakon tuširanja koju mnogi od nas zapravo ne provodi jer nam se jednostavno ne da ili se brzinski tuširamo prije posla. Pa tko bi našao vremena još se i namazati?

Zbog tvrde vode u kombinaciji s gelovima i šamponima naša koža pati i pokazuje da nije u dobrom stanju - dehidrirana je, perutava i zateže, što i nije lijep prizor. No, s dolaskom proljeća i ljeta takvu kožu više nećemo moći skrivati ispod dugih hlača i čizama pa je vrijeme da joj konačno pružimo ono što zaslužuje - adekvatnu njegu.

Ako vam mazuckanje nije ni kraj pameti i ne volite osjećaj kreme na koži, ali biste joj htjeli vratiti stari sjaj, sjajno rješenje su losioni koji se koriste pod tušem, poznati i kao in-shower losioni.

Čitajte i: Sad je vrijeme za pripreme: Evo što trebate učiniti prije izlaganja suncu za preplanulu put

Oni zapravo nisu ništa novo, no bili su neko vrijeme zapostavljeni u beauty svijetu jer su im tron preuzeli maslaci, jogurti i moussevi za njegu tijela.

Kako se koriste in-shower losioni?

Baš kao i svaki drugi proizvod za tuširanje - nanesete ga na tijelo, malo umasirate u kožu i isperete. No, ne trebate ga potpuno isprati jer ipak na vašoj koži mora ostati taj njegujući sloj, inače nemaju smisla. I zapamtite, intimne dijelove nikako ne perite ovim losionima (kao ni drugim tuširalicama s puno tenzida) jer možete narušiti pH kože.

Ovo je naš izbor nekoliko poznatih in-shower losiona i gdje ih kupiti:

image

Nivea in-shower losion, iHerb, 77,21 kuna.

NIVEA
image

Frank Body In-Shower Moisturiser, Look Fantastic, 80,64 kune.

FRANK BODY
image

Elemis Frangipani monoi shower cream, Notino.hr, 251,90 kuna.

ELEMIS
image

The Body Shop Shea Shower Cream, 18 kuna, The Body Shop.

THE BODY SHOP
Linker
18. travanj 2024 17:56