Getty Images
TAJNA VITKE LINIJE

Ekstreman trening Victorije Beckham - i neki muškarci bi odustali

Iako se najčešće govori o njezinom licu "bez osmijeha", britanska dizajnerica poznata je i po svojem vitkom stasu koji ne duguje samo dobrim genima, već i ustrajnom, svakodnevnom vježbanju.

Bivša Spajsica često je govorila o svojoj ljubavi prema tjelovježbi kojom započinje svaki dan, a nedavno je u intervjuu za nizozemsko izdanje magazine Vogue otkrila što sve točno radi kako bi ostala u formi. Za njezin naporan trening stvarno treba motivacije, ali ona u svaki svoj radni dan uspije uklopiti i brigu za tijelo.

- Svako jutro trčim gotovo pet kilometara i nakon toga treniram sat vremena pod vodstvom svojeg privatnog trenera. – izjavila je Victoria Beckham za Vogue i dodala kako uz sve to stigne i pripremiti doručak za djecu. S obzirom na to da je sama sebi šefica, britanska dizajnerica i usred dana povremeno odvoji vrijeme za odlazak na sat SoulCycle treninga, popularne tjelovježbe koja je osvojila brojne poznate, kao što su Beyonce i Katie Holmes, još prije nekoliko sezona, a kombinira bicikliranje s motivacijskom terapijom.

Profimedia, AKM-GSI

Unatoč svom tom vježbanju, 43-godišnja dizajnerica pazi i na prehranu.

- Iako vježbam šest ili, čak, sedam dana u tjednu, pazim i na to što jedem. Riba, povrće i voće se često nađu na mojem meniju – otkrila je Victoria Beckham, koja je još jednom pokazala, nakon što je od pjevačice u girl bendu postala cijenjena dizajnerica, da s motivacijom i predanošću nema nikakvih problema. Sve to joj zasigurno olakšava i njezin suprug, bivši nogometaš David Beckham koji je i u "nogometnoj mirovini" vrlo aktivan te ga se često može vidjeti kako odlazi u teretanu.

Linker
18. travanj 2024 17:55