Profimedia, AKM-GSI
'ovo sam ja'

Demi Lovato objavila prvu fotografiju na kojoj nije retuširana i namjerno pokazala celulit

Danas pridjev "posrnula" često osvane uz ime Demi Lovato, no ova je 27-godišnja pjevačica odlučila svisoka gledati na svoje demone. Najnoviji njezin iskorak dogodio se na društvenim mrežama, a zašto je odlučila objaviti fotografiju na kojoj joj se vidi celulit na bedrima, opisala je u dugačkom postu.

Poznato je da je pjevačica imala problema raznim poremećajima još u djetinjstvu. Bilo joj je osam godina kad je počela nekontrolirano mnogo jesti, a onda se u školi suočila s bullyingom. Potom je proživljavala totalni obrat, kad je prestala jesti, odnosno, oboljela je od bulimije.

Još je bila u tinejdžerskim danima kad je okusila slavu, a s njom je došao i alkohol koji ju je odveo u ovisnost. No, do prije godinu dana slavila je svaki trijezni dan, nekoliko godina, sve do kobnog srpanjskog dana prošle godine kad je hitno hospitalizirana zbog predoziranja.

Bila je to za nju velika pouka, jer je gotovo izgubila život, no lijekovi su opet pridonijeli da se na nju zalijepe kilogrami - i da njezini obožavatelji to razvlače po društvenim mrežama.

Najnovijim istupom na Instagramu u dugačkom je postu objasnila zašto je odlučila objaviti neretuširanu fotografiju, na kojoj joj se vidi celulit:

"Ovo je moj najveći strah. Moja neobrađena fotografija u bikiniju. I pogodite: imam celulit! Toliko sam umorna jer se sramim svog tijela, obrađujem fotke jer da, sve su retuširane - i žao mi je što sam to radila, no istina je. I ja sam htjela da me smatraju idealom ljepote, ali to nisam ja. Ovo sam prava ja i želim u novom poglavlju života biti autentična, a ne da se trudim zadovoljiti tuđe standarde", napisala je.

Potom je opisala da je ponosna na vlastito tijelo koje je dosad mnogo toga prošlo, svjesna da će je nastaviti iznenađivati, osobito kad rodi.

"Lijepo je ponovno se vratiti poslu na televiziji, filmu, i ne biti pod stresom zbog suludih treninga, izgladnjivanja, lubenice umjesto rođendanske torte jer se bojim prave torte dok sam na nekoj nesuvisloj dijeti. Volim sebe. I vi biste trebali voljeti sebe. A sad se vraćam u studio. Radim na himni... I samo da razjasnim - nisam odjednom oduševljena vlastitim tijelom, ali ga počinjem više cijeniti i to je najbolje što zasad mogu. Nadam se da ću inspirirati nekoga od vas da učini to isto, zavoli svoje tijelo", objasnila je Demi Lovato, a primijetili smo da se ova objava svidjela i domaćoj glumici Ani Begić Tahiri koja ju je lajkala.

Linker
19. travanj 2024 09:01