pravi multitasker

Tako moćna! Ovo je jedina maska za lice koja će vam ikad trebati

Koliko god kozmetički proizvodi obećavali, nekada nisu dovoljno moćni u rješavanju određenih stanja i problema na koži. Srećom, inovativni beauty uređaji poput najnovije moćne maske mogu na neinvazivan način regenerirati kožu, a što je najbolje - možemo ih koristiti kod kuće.

Svi smo se barem jednom u životu susreli s nekim problemom na koži koji smo htjeli riješiti (ako niste, prava ste sretnica!). Neke smo uspjeli, dok se s drugima borimo još uvijek. S razvitkom beauty industrije došli su i mnogi proizvodi za njegu kože koji obećavaju "brda i doline", no što ako i nakon mnogo truda ni oni više ne pomažu?

Tada nam nema druge nego se okrenuti novim tehnologijama i uređajima koje možemo koristiti i kod kuće, bez potrebe za zakazivanjem termina kod kozmetičara. Jedan od njih je i ROX Beauty LED Face Maska koja je dizajnirana upravo kako bi pomogla u borbi protiv višestrukih kožnih problema.

Jer, nerijetko se jedan problem pojavi u paru s drugim. Primjerice, ako imate osjetljivu kožu, može se javiti crvenilo i svrbež istovremeno, a takva neželjena stanja rješava upravo Rox Beauty LED Face Maska.

U njoj su objedinjene moderne tehnologije i inovacije za tri glavna koraka u njezi kože - regeneraciju, obnovu i njegu.

image
ROX BEAUTY

Kako djeluje Rox Beauty LED Face Maska?

Glavna karakteristika ove inovativne maske je LED svjetlo, odnosno svjetlosna terapija koja je već nekoliko godina popularna u obnovi kože. U kratko vrijeme se postižu zapanjujući rezultati, a najbolje od svega je to što je potpuno bezbolna i nimalo neugodna jer ne stvara toplinu.

ROX Beauty LED Face Maska uništava bakterije koje uzrokuju akne, stimulira proizvodnju novih stanica kože i obnavlja stare i ono važno mnogim ženama - umanjuje vidljivost bora.

Ova maska koristi sedam valnih dužina svjetlosti koje mi vidimo kao različite boje. Svakom svjetlošću tretiraju se određeni kožni problemi:

  • Crvena za mladenački sjaj - zaglađuje teksturu kože uzrokovanu starenjem i vanjskim utjecajima
  • Plava za odčepljivanje pora - pomaže u suzbijanju začepljenja pora i čisti ih
  • Zelena za jednolik ten - pruža zdravi sjaj i tonira kožu
  • Žuta protiv iritacija - pomaže u smirivanju nadražene i natečene kože te umanjuje svrbež i iritaciju
  • Narančasta za sjaj - posvjetljuje ten i čini ga sjajnijim
  • Cijan za umirenje - umiruje grubu, iritiranu i dehidriranu kožu
  • Ljubičasta za bolju otpornost - pospješuje cjelokupni tretman
  • Infracrvena za pojačan učinak tretmana - podržava sve navedene tretmane za bolje i pojačane rezultate
image

ROX Beauty LED Face Maska

ROX BEAUTY

ROX Beauty je mislio na sve pa maska može raditi i u kombiniranom načinu kako bi istodobno djelovala na više problema. Stres u velikoj mjeri utječe na naš najveći organ na kojem se odmah vide posljedice - nedostatak sjaja, umor, sivilo. Da biste ih uspješno odagnali, isprobajte kombinaciju plavog i infracrvenog svjetla.

Još jedan plus je da svakodnevno možete kombinirati svih sedam načina rada u jednom tretmanu i koži dati dnevni boost, dok spoj crvene, narančaste i infracrvene svjetlosti izglađuje kožu, daje joj ljepšu teksturu i sjaj. Maska također poboljšava apsorpciju sastojaka proizvoda za njegu lica, što je čini pravim multitaskerom!

ROX slavi drugi rođendan!

ROX Beauty 20. listopada slavi drugi rođendan pa je za svoj vjerne kupce i one koji će to tek postati pripremio šest sjajnih beauty paketa i posebnu pogodnost - ako kupite neki od ovih uređaja na poklon dobivate još jedan proizvod za njegu lica.

  1. Tripollar Desire + Tripollar Stop Eye crni
  2. Tripollar Desire + Tripollar Stop Eye ružičasti
  3. Tripollar Stop Eye Crni + Fraicheur Ice Globes
  4. Smoothskin Bare Fit + Geneo Personal
  5. Smoothskin Bare Fit + Tripollar Stop Eye crna
  6. Smoothskin Bare Fit + Tripollar Stop Eye ružičasta

ROX Beauty LED Face maska ekskluzivno je dostupna putem ROX Beauty web shopa i u ROX Beauty Store-u u Ilici 54.


Sadržaj je kreiran u suradnji s ROX Beauty.

Linker
13. travanj 2024 09:22