Profimedia, Imageproduction
Za kožu iz bajke

SOS tretman za zdravu kožu nakon ljeta

Koža pamti, a ako ovo ljeto niste pazili na nju, otkrivamo par smjernica za obnovu kože s kojima možete ublažiti negativne posljedice koje su sunce, more, vrućine i vjetar ostavili na nju.

Ako ste jedni od onih koji ovoga ljeta nisu „štedjeli“ svoju kožu s ciljem postizanja idealnog preplanulog tena, sad je pravo vrijeme da joj pružite pojačanu njegu i dubinsku hidrataciju za zdrav i blistav izgled! Nakon sezone sunčanja koža je često isušena i dehidrirana, a bore vidljivije. Koža pamti, a ako ovo ljeto niste pazili na nju, otkrivamo par smjernica za obnovu kože s kojima možete ublažiti negativne posljedice koje su sunce, more, vrućine i vjetar ostavili na nju.

Educirajte se prije odabira proizvoda

Najčešća pogreška prilikom kupovanja proizvoda je odabir proizvoda koji nisu namijenjeni vašem tipu kože. Nedostatak znanja dovodi do nepotrebnog gomilanja proizvoda koji vas razočaraju, zbog čega je potrebno educirati se prije kupovine ili potražiti pomoć stručnjaka.

Vodica za lice s grčkim planinskim čajem, 79,90 kn APIVITA


Promo
Čišćenje


TonicPiling? Da!

I dalje izbjegavate piling jer mislite kako on uklanja boju koju ste mukotrpno pokušavali dobiti cijelo ljeto? Prevarili ste se! Nježnim pilingom kože temeljito ćete ukloniti odumrle stanice i pročistiti pore te poboljšati upijanje, a time i djelovanje proizvoda za hidrataciju kože, a kada koža izgleda sjajnije i svježije, i njena preplanulost je dodatno naglašena!Clinique

promo
Maska

Hidratacija, hidratacija i još malo hidratacije

Deset minuta tuširanja u mlakoj, nikad prevrućoj vodi, idealno je za vašu kožu. Pritom nemojte podcijeniti snagu dobre kreme ili mlijeka za tijelo koje je najbolje nanijeti nakon tuširanja na još vlažnu kožu, a zatim pričekati s odijevanjem par minuta dok ih koža ne upije. Bez obzira na to radi li se o uljima, mlijeku za tijelo ili losionu, birajte proizvode s naglaskom na hidrataciju bogate prirodnim sastojcima.

Lonsion

Posvetite posebnu pažnju koži lica

Koža lica ljeti je najviše izložena suncu, zbog čega je veliku pažnju potrebno usmjeriti na njenu obnovu. Nakon pilinga nahranite kožu hidratantnim serumima i kremama, a ako želite izvući maksimum u ovoj beauty rutini, nadopunite ju upotrebom tonika i ulja za lice. Pritom se držite zlatnog pravila kombiniranja proizvoda za još ljepšu kožu prema sljedećem redoslijedu: piling – tonik – serum – krema.

Kako biste već danas započeli tretman njege kože, izdvojili smo par proizvoda za različite tipove kože koji će vašu kožu učiniti savršeno mekanom i zdravom.

Ulje za tijelo

Linker
19. rujan 2022 21:34