Profimedia
U USPONU

Slavna kći frapira mršavim izgledom

Hollywood ovih dana obiluje luksuznim Halloween tematskim zabavama, a selebritijima je to prilika da zabljesnu u izdanjima na koja se inače ne bi tako lako odvažili. Među mnogim (ne)prepoznatljivim licima isticala se Kaia Gerber, no od njezine maske poglede je više privlačila njezina izuzetno mršava figura.

Mlada manekenka, kći proslavljenog supermodela Cindy Crawford (52) i Randyja Gerbera, na zabavu se uputila u društvu svojih roditelja i brata Presleya. Kaia se odlučila na retro look – njezin izbor ovogodišnje Halloween maske nije bio nimalo strašan, štoviše, 16-godišnjakinja je izgledala kao na modnoj pisti, doduše, u ’70-im godinama prošlog stoljeća.

West Hollywood, CA  - Kaia Gerber and Presley Walker Gerber seen arriving at Casamigos Halloween party

Pictured: Kaia Gerber, Presley Walker Gerber



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 354071639, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Kaia Gerber i Presley Walker Gerber, djeca Cindy Crawford, na Halloween zabavi
West Hollywood, CA  - Kaia Gerber and Presley Walker Gerber seen arriving at Casamigos Halloween party

Pictured: Kaia Gerber



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 354071870, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Brineta je na jednu večer postala platinasta plavuša u metalik topiću i kožnatoj mini suknji u svijetlo plavoj boji sa zakovicama. Srebrne šljokičaste platforme obula je na bijele čarape, a visina cipela i duljina suknjice naglasili su njezine duge i vrlo mršave noge.

Prema mišljenju mnogih, lijepa Cyndina kći u posljednje je vrijeme pretjerala u pogledu održavanja vitke i manekenske linije, a fotografije sa spomenute zabave opravdavaju zabrinutost.

Linker
16. travanj 2024 18:58